VU en andere perikeltjes

20070629047Gisteren zijn Sabine en ik weer naar het VU geweest voor de driemaandelijkse controle van haar reciprocator. Ze heeft de laatste maanden steeds pijn aan haar linkerknie en daar hebben we ook even naar laten kijken. Kan uit haar heup liggen, allebei de heupen liggen al heel lang uit de kom maar dat kan in haar geval geen kwaad en gelukkig is het symmetrisch. Ik heb zelf het idee dat het komt door de nieuwe reci omdat ze daar heel anders in staat en ook niet zo goed loopt als ze deed in de andere. Maar goed er zijn foto’s gemaakt van de heupen en meteen ook van haar knie. Ik had even tussen neus en lippen door gevraagd naar de uitslag van de handfoto. Normaal is het altijd geen bericht goed bericht maar ik was wel erg nieuwsgierig. En het was goed!!!! Botleeftijd was precies gelijk aan de biologische leeftijd. Wel een opluchting, hoor, vervroegde puberteit zitten we natuurlijk niet op te wachten. Dinsdag horen we de uitslag van de rxc3xb6ntgenfoto’s van heupen en knie.

Donderdag komen ze de passing doen voor de rolstoel en de fiets. Daarbij komt de hele delegatie die er maar bij kan komen, Argonaut, Meyra en Veldink. Ik hoop dat we er uit komen om nu een ideaal rolstoeltje te krijgen waar ze met reci en al inpast en al de andere "eisen" die we hebben.
Vrijdag gaan we naar Kamer om de reci opnieuw te laten afstellen want hij mocht hem van mij niet meenemen omdat we hem donderdag nodig hebben bij de passing. En ‘s Middags ga ik helpen bij Laura in de klas om een leuke Sinterklaashoek te maken. Sabine is vrijdag en maandag vrij, omdat ze bij de Mytylschool altijd veel meer uren/dagen maken dan regulier en daarom een paar extra "snipperdagen". Gezellig om mijn meissie een paar extra dagen om me heen te hebben.

9 gedachten over “VU en andere perikeltjes

 1. Gelukkig dat de botleeftijd goed is.
  Hopelijk komt er zonder al te veel gedoe snel een goede rolstoel.
  Geniet ze van de dagen dat je je meissie alleen hebt!

 2. Gelukkig dat de botleeftijd goed is.
  Hopelijk komt er zonder al te veel gedoe snel een goede rolstoel.
  Geniet ze van de dagen dat je je meissie alleen hebt!

 3. Erg fijn dat de botleeftijd goed is, helaas is dat bij Kayleigh niet zo. Haar botleeftijd is twee jaar meer dan haar biologische leeftijd. We moeten er dus rekening mee houden dat ze vroeg (maar niet te vroeg) in de puberteit komt.

  Je hebt het ook maar weer eens “gezellig” druk met alle afspraken en dan vind je ook nog tijd om een sinterklaashoek te gaan maken….knap hoor.

  Groetjes, Marleen

 4. Erg fijn dat de botleeftijd goed is, helaas is dat bij Kayleigh niet zo. Haar botleeftijd is twee jaar meer dan haar biologische leeftijd. We moeten er dus rekening mee houden dat ze vroeg (maar niet te vroeg) in de puberteit komt.

  Je hebt het ook maar weer eens “gezellig” druk met alle afspraken en dan vind je ook nog tijd om een sinterklaashoek te gaan maken….knap hoor.

  Groetjes, Marleen

 5. Weer lekker druk met alle aanpassingen! Ook toevallig trouwens, wij gaan morgen ook de school ‘sinterklaasversieren’ en vrijdag is het Mika ook compensatiedag šŸ™‚
  Alweer gelijk op dus! (oke bijna dan)

 6. Zo te zien aan de updates van je log ben je weer wat vaker thuis. Alleen nooit als ik bel šŸ™ Waarschijnlijk bel ik op de verkeerde tijd, het is hier tenslotte een uurtje vroeger. En helaas kan ik alleen vanuit koffieshopje of vanuit de auto op een parkeerplaats bellen, bereik voor internet en gsm op de plaats waar we wonen is 0,0. Maar ik hou je/jullie in de gaten hoor! Knuffel van ons allebei voor jullie allemaal (Peet is aan het werk maar morgen gaan we lekker samen voor het weekend naar Lissabon)
  X, Joke

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.