Van een ziek smurfje naar rolstoelpassing en korte haren

Vannacht begon het allemaal al goed. Laura werd om 4 uur wakker en klaagde over een zere buik. Ze zegt dat ze moest spugen en ik kon nog net een kommetje maken van mijn handen dat al gauw overliep mijn bed in over Laura en mij heen. Zurigheid alom! Arme grietje. Voordat ze weer sliep (na het schoonmaken en tussen ons in) waren we een uur verder. Vanmorgen was ik gebroken en helaas moest Laura weer een aantal keren overgeven. Heb haar dus maar thuisgehouden van school en ben natuurlijk niet gaan zwemmen. Daarna ging het gelukkig goed en heb haar om 11 uur naar opa en oma gebracht zodat ze neit meehoefde naar Heliomare om Sabine op te halen. Ze waren net aan het lootjes trekken dus we waren uiteindelijk om klokslag half 1 thuis waar de hele delegatie al stond te wachten voor de rolstoel cq fietspassing. De rolstoel was snel duidelijk en geregeld. Het wordt een roze met paarse dit keer (wat een verrassing;))
De fiets was niet helemaal wat we dachten. Sabine heeft duidelijk een doortrapper nodig om over het hoogste punt te komen met trappen want bij deze fiets lukte dat echt niet. Sabine fietst met haar heupbuigers en kniestrekkers en krijgt dat dus helaas niet voor elkaar op een gewoon tandwiel ondanks de hulp(elektro)motor. Gelukkig zijn er nog wat andere mogelijkheden en die gaan we dan ook nog uittesten. Alleen wordt dat helaas in januari pas. Om twee uur stond Evelien op de stoep om ons te knippen. Sabine haar haar in laagjes. Goh wat heeft ze weer een bos krullen en wat lagen er een hoop krullen op de grond! Pittig hoor, nu kan ze haar haren ook helemaal los dragen wat ze altijd zo graag wil. En ik ben ook goed "onder handen" genomen. Het is pittig kort en ook in laagjes. Heel wat anders dan waar ik aan gewend ben. Er zit geen krul meer in maar ik moet het nog even wassen.

Laura gaat nu weer lekker gelukkig en Sabine is helemaal happy met haar nieuwe kapsel.
Morgen en maandag heeft Sabine vrij, maar morgen is al weer helemaal vol gepland. Eerst Laura naar school (als alles goed gaat) en dan naar Kamer in A’dam om de reci af te stellen. En meteen daarna door naar Laura’s school om de Sinthoek te maken.

Maandag hopelijk lekker tuttelen met mijn grote meid als Laura naar school is. Dinsdag mag ik helpen op Heliomare met Sintversieringen en woensdag zwemmen. Donderdag mag ik helpen met brooddeegpietjes maken bij Laura en vrijdag mag ik mee naar de bioscoop met de klas van Sabine. Poeh zeg, ik heb dus geen tijd om te rennen, dan maar dit weekend, dat eigenlijk ook al vol zit. Vrijdagavond komen Annemieke en John en zaterdagavond gaan we gourmetten bij Robert en Christa. Zondag komt die goeie ouwe Sint in Castricum. Ik zal me niet vervelen 😀

2 gedachten over “Van een ziek smurfje naar rolstoelpassing en korte haren

  1. Fijn dat het passen en uitzoeken van een nieuwe rolstoel zo makkelijk ging, jammer van die fiets. Ik hoop echt dat ze daar ook haast mee zullen maken, ik zal het nooit begrijpen waarom er altijd zoveel tijd zit in het passen en leveren van nieuwe hulpmiddelen, ik wacht inmiddels ook al weer meer dan 2 maanden op mijn nieuwe rolstoel.
    Ik hoop dat je morgen een leuke dag hebt samen met Sabine en heel veel succes met alles wat je deze week gaat doen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.