Dammen en andere “spelletjes”

Haha, ach moet toch wat verzinnen om in de titel te zetten.

Zondag (mijn hemel ik ben xc3xa9cht aan het afkicken) de 23e zijn we naar de Dam tot Damloop geweest. Er deden meerdere bekenden mee, maar speciaal voor Jan zijn we gekomen om die te zien finishen. En dat is het ook gelukt. Hij liep op zijn wenkbrauwen, maar hoe kan het ook anders het was bloody hot!
Hij is in elk geval de trotse eigenaar geworden van een heuse medaille. Nou Jan, wij zijn allemaal erg trots op je hoor!!!
Ziehier de fotootjes:

En tja, ik zei dat ik het niet zo doen, niks voor mij enzo…maarrrrrrr ik ga volgend jaar ook meedoen MITS  ik volgend jaar van te voren op mijn gemak (of nou ja als ik het maar een paar keer red) 16 kilometer loop bij de training. Ik heb geen zin om halverwege te stoppen omdat mijn "atletische" lichaam toch niet zo atletisch is op mijn ouwe dag, hahaha. Dus ik heb nog een jaar voor de geestelijke en lichamelijke voorbereiding. Wie gaat er met me mee?????

De ochtend daarvoor hebben we lekker gefietst en even "uitgerust" in een speeltuintje onderweg.

Sabine liet nog even haar spierballen werken.

7 gedachten over “Dammen en andere “spelletjes”

 1. Hoi Dinie,
  tis dat je zover uit de buurt woont hahaha nee hoor ondanks dat ik op de dialyse EPO krijg red ik het echt niet om 16 km af te leggen op een sportieve manier….
  ps weer leuke foto’s van de meiden

 2. hahaha

  wat lief dat sabine oefeningen doet om zichzelf op te kunnen tillen hahaha. Goed bedacht van je hoor !

  maar ben benieuwd of je volgend jaar ook de dam tot dam gedoe loop echt uitloopt. Zal het mega knap vinden. Ik red nog niet eens het huis uit naar deur loop ofzo.

 3. Zozo, jullie bestaan nog!
  Mooie foto’s en filmpje. En een mooi oefenrek voor Sabine’s spierballen!
  En zo’n eind rennen vind ik een hele prestatie!

 4. Bedankt voor de aanbieding maar ik denk dat ik voor de eerstkomende 20 jaar bedank ghehehe. Daarna heb ik waarschijnlijk een echte goeie smoes. Hahaha. Maareh…ik vind het echt een superplan. Ik steun je wel vanaf mijn pjoeter ;)’

  Leuke foto’s, wat een heerlijk weer ook he? Jammer, het filmpje doet het bij mij niet. Kijk ik nog een keer naar de foto’s oke? Ghehehe

 5. Het was wel berengezellig he?! Dat warme weer voor de renners misschien niet zo, Wat hadden sommige het moeilijk zeg! Danzij het warme weer hielden wij het tot vier uur vol in die drukte, dat we jullie niet gezien hebben 😉 Volgend jaar zijn wij er ook weer hoor, komen we jou ook aanmoedigen, ik vind je moedig!

  Liefs As

 6. Bijna waren we er ook bij, ware het niet dat Andrxc3xa9 een blessure kreeg aan zijn kuit anderhalve week voor de loop :(. Het startbewijs hebben we nog kunnen verkopen 1 dag voor de start via mp!
  Wat een krachtpatser die Sabine he! 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.