VU bezoekje

Gisteren hebben we weer een halve dag doorgebracht in het VU.

Tijd voor de jaarlijkse nefro- en urologische controle. Ook de 24uurs-urine weer ingeleverd voor de test. Ze zal nog steeds wel teveel eiwitten hebben door onbekende oorzaak, maar als dat hetzelfde is gebleven dan is het niets om je zorgen om te maken. Verder zag alles er goed uit.
Ik heb nog wel mijn bezorgdheid uitgesproken over vervroegde puberteit. Gelukkig heeft ze nog geen borstvorming en beharing op de bekende plaatsen, maar haar gedrag is op zijn minst afwijkend te noemen. Ze kruisten meteen op de bloedpriklijst de betreffende tests aan en we mochten ook meteen een handfoto laten maken. Ik hoop volgende week een negatieve uitslag te krijgen. Ik maak me daar best bezorgd over. Vervroegde puberteit heeft een hoop nadelen. Zo groei je niet meer als je menstruatie begint. En ze is nu 8 jaar en 1.20 m. lang dus veel te klein en te jong om daar al in terecht te komen.
Gelukkig is er wel wat aan te doen maar ja, hormoonbehandelingen zit je natuurlijk niet op te wachten. Maar we wachten eerst de uitslag maar even af.

Verder loopt het #$%^& met het goed afstellen van de pc. HEb voor het eerst in mijn leven format C: gedaan en XP opnieuw gexc3xafnstalleerd, maar het loopt erg stroeg. De geluidskaart werkt niet meer en ook is de harde schijf niet helemaal leeg. Ik snap er geen hout van. XP kan ik niet opnieuw activeren. VAnavond ga ik even advies vragen aan een vriend die er meer verstand van heeft. Ik zal er ongetwijfeld zelf wel uitgekomen zijn, maar dat kost me nu eventjes te veel tijd. Zit nu met Internet Explorer 6 en ook SP2 heb ik niet meer. Ook alle programma’s moet ik opnieuw installeren. Ik ben er wel ziek van.

De reci is weer klaar sinds vrijdag gelukkig en hij is al een stuk beter. Ik betwijfel echter of ze ooit zelf de klik kan maken om haar heupen vast te krijgen.

Zondag met de kermis is mijn fiets gestolen en daarbij dus ook de rolstoelbevestiging. Ik ben ook daar ziek van!

7 gedachten over “VU bezoekje

 1. He getver wat vervelend van die pc en je fiets :S
  Wat ik niet wist is dat de groei stopt bij het begin van de pubertijd?! Of heeft dat specifiek met spina te maken? Hopelijk is het dat dus niet dan en heeft ze gewoon wat opstandige buien.
  Sterkte met alles!! Knuff voor jou!

 2. He getver wat vervelend van die pc en je fiets :S
  Wat ik niet wist is dat de groei stopt bij het begin van de pubertijd?! Of heeft dat specifiek met spina te maken? Hopelijk is het dat dus niet dan en heeft ze gewoon wat opstandige buien.
  Sterkte met alles!! Knuff voor jou!

 3. hoi

  wat ontzettend balen van die pc zeg.. internet explorer 7 kan je gewoon downen via internet. De rest heb ik ook geen sjoege van.

  Hoop dat de uitslagen allemaal goed zijn.

  EN die fietsendief ….SJIPS>>>>!@#%^!&#&

 4. hoi

  wat ontzettend balen van die pc zeg.. internet explorer 7 kan je gewoon downen via internet. De rest heb ik ook geen sjoege van.

  Hoop dat de uitslagen allemaal goed zijn.

  EN die fietsendief ….SJIPS>>>>!@#%^!&#&

 5. Nou, wat een ellende in xc3xa9xc3xa9n log. Dat je pc niet doet wat je verwacht is balen. Maar die fiets is natuurlijk foetsie. Daar valt niets aan te herinstalleren. Is dat zo dat je niet meer groeit als je menstruatie begint? Dat zouden er toch allemaal hele kleine mini-vrouwtjes rond moeten lopen in NL? Nou ja, ik ben natuurlijk niet menstruatie-praat-gerechtigd…
  Maar ik hoop op goede uitslag voor je/haar.
  Groetjes, Adolf.

  Komt SP2 niet gewoon via automatische update’s binnen? Duurt alleen wel even, is een groot bestand. Volgens mij kun je IE7 ook pas installeren nxc3¡ SP2.
  Anders mozorella proberen?

  Groetjes, Adolf.

 6. Oh, daarom ben ik zo klein gebleven, ik was nxc3xa9t 11. Hopen maar dat ze nog niet in de pubertijd zit, en nog groeit.
  Die pc komt wel weer in orde, maar dat je fiets is gejat is wel een probleem. Foto in de krant met oproepje, misschien wordt de fietst terug gezet zodra ze weten dat dit een speciaaltje is.

 7. Wat een narigheid allemaal meid, dat is toch echt wel het laatste waar je op zit te wachten. Ik kan niet zeggen hoe min ik het vind dat ze je fiets hebben gestolen. Kun je niet via de regionale tv of plaatselijk sufferdje aandacht vragen voor het feit dat dit geen gewone fiets is, maar een aangepaste?

  Verder hoop ik dat je pc weer in orde komt, maar daar twijfel ik niet aan.

  Hmm, vervroegde puberteit, da’s niet fijn, ik heb geen idee of dit bij Sabine’s aandoening vaker voorkomt. Nu vind ik toch al dat de meiden er tegenwoordig vroeg bij zijn, en dat zal heus te maken hebben met alle toevoegingen die ze aan de voedingsmiddelen doen. Kippen die stijf staan van de antibiotica, koeien die met groeihormonen worden behandeld.
  Ik hoop gewoon dat ze opstandig is, en dat het niet al de puberteit is. Duimen maar, ik doe wel mee 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.