Hallootjes

Hxc3xa8, ik begin weer een beetje op adem te komen. Nee ik heb niet gerend vandaag maar wel veel de afgelopen week (maandag, donderdag, vrijdag, zondag en gisteravond en dan wonesdagavond voorlopig even de laatste keer, ik heb geen idee wanneer ik weer mag van de dokter). Ik bedoel dus vanwege al mijn pc-leed. Ik kan wel zeggen dat ik een hele hoop geleerd heb en mijn pc is gewoon supersnel vooral met het afsluiten ;).

HEt vervelende gevolg is dat ik mijn web-log schandelijk verwaarloosd heb en dus weer een hoop in te halen. De vakantie was nog niet af en daarbij was hetook nog kermis in het dorp vorige week en hebben we zaterdag een straatfeest gehad. Sabine is gisteren weer voor het eerst naar school gegaan. Groep 5, wat vliegt de tijd!!! Vandaag ben ik met Laura naar Ballorig geweest in Zaandam. Wat een feest. Ik ga altijd na de vakantie een dagje alleen met Laura wat leuks doen en ze geniet door met volle teugen van. Het was volgens Laura "supercool", hahaha en het was ook supergezellig! Vanavond gaan we weer zwemmen bij het CIS en morgen mag Laura voor het eerst naar haar nieuwe school. De komende 3 weken elke woesdag en de laatste week voor haar 4e verjaardag mag ze op maandag en woensdag. Spannend allemaal! Maar ik ga vanavond na het zwemmen weer aan het "fotosjoppen" en even de web-log bijwerken. Al dat geren ‘s avonds is ook al niet goed voor de vulling van mijn logje ;). Maar wel goed tegen de vetrollen want dat gaat helemaal de goede kant op!!!:D Heb ook zoals vast wel opvalt weinig weblog-fut. Mijn pageview-gemiddelde is flink gekelderd de laatste maanden. Maar ach lekker belangrijk!

Een gedachte over “Hallootjes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.