Gelukt!!

Oh oh wat ben ik blij. Nou ja blij. HEt goede nieuws is dat ik nu vanaf mijn gecrahte pc weer zit te loggen. MAar het slechte nieuws is dat ik voorlopig nog niet klaar ben. Al mijn documenten heb ik nog, maar alle programma’s die ik ooit heb gexc3xafnstalleerd moet ik weer opnieuw installeren. Ik hoop dat ik het allemaal goed doe en dat niet alles ergens op de achtergrond nog op de HDD staat. De mazzel is wel dat ik alles heb gebackupt wat ik ook nog nodig dacht te hebben. Behalve dus de laatste versie van Norton. Maar mijn outlookarchief kan ik nog terugzetten gelukkig. En daar heb ik nog een code van als ik het goed heb. Dit gaat me weer kostbare uurtjes kosten. En dxc3¡xc3¡r ben ik dus helemaal niet blij mee. Mxc3¡xc3¡r!!!! Ik heb weer een hoop opgestoken. Laten we het maar positief bekijken. Morgen ga ik lekker te kermis en ga ik het van me afzetten. Nu ga ik lekker languit in bad liggen, want ik heb drie rondjes van 12 minuten gerend. Ik ben dus dubbel trots op mezelf!!!

5 gedachten over “Gelukt!!

 1. Jammer van de tijd hxc3xa9. Maar waarschijnlijk wel weer een vlottere pc?
  Wat ik niet kwijt wil stuur ik naar een gmail of hotmail adres van mijzelf als bijlage. (zoals b.v. de pgb-aanvraag die half is ingevuld)
  Succes, en hopen dat het morgen regent?
  Groetjes, Adolf.

 2. Jammer van de tijd hxc3xa9. Maar waarschijnlijk wel weer een vlottere pc?
  Wat ik niet kwijt wil stuur ik naar een gmail of hotmail adres van mijzelf als bijlage. (zoals b.v. de pgb-aanvraag die half is ingevuld)
  Succes, en hopen dat het morgen regent?
  Groetjes, Adolf.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.