Italixc3xab deel 1

We beginnen maar met het hoogtepunt van (bijna) iedere dag. Of beter gezegd avond. De eerste avond vielen we meteen met onze neus in de boter. De pizza was nog niet op of het feest begon. Zo naast onze tafel. Elke avond om 21.00 uur begon de "Babydance" en dat begon dan op de italiaanse 21.00 uur dus meestal een half uur later. En het zou officieel tot half 10 duren maar het liep over in de "gewone" dance dus de kids waren niet weg te slaan. Soms was het wel tot 23.00 uur. Laura hield het zeker de eerste week een half uur vol. Ze deed ook nog niet mee. Wel af en toe stiekum aan de kant, maar niet met alle andere kinderen. Sabine daarentegen stond er de eerste avond al tussen mee te doen alsof ze nooit anders gedaan had. Onvoorstelbaar. Na precies een week stond Laura er ineens ook tussen. Al maakte ze niet de hxc3xa9le sessie af. Exc3xa9n van de redenen dat Sabine zo snel lekgeprikt was en Laura niet; muggen in overvloed xc2xb4s avonds bij het zwembad.

Het waren hele andere liedjes dan je bij de minidiscoxc2xb4s hoort in Spanje, Frankrijk en Cyprus. Wel heel erg leuk. Ik heb al xc3xa9xc3xa9n liedje gevonden via Limewire, maar die andere teksten kan ik niet verstaan, helaas, en dus ook niet zo makkelijk googlen.

Hier een filmpje van de dag dat Laura begon mee te doen.

Er was ook een liedje waarbij ze tussendoor een polonaise deden en zodra de eerste toon kwam kroop Laura al bij Sabine op schoot. En als er een duwtje nodig was was er altijd een vriendinnetje of het buurmeisje dat een handje hielp. Dat ging allemaal heel vanzelf en natuurlijk. Zo leuk. Sabine ging ook overal zelf op af. Ik ben zo blij dat ze zo in elkaar zit. Ze maakt zo makkelijk contact al vond ze het wel moeilijk dat ze de italiaanse meisjes niet verstond, want dan kon ze niet kletsen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.