De heenreis naar Italixc3xab

Ik word weer heel verdrietig hier van weblog…..alles ingetikt en krijg ik een proxy-error na het opslaan, what the hell it ook means. Ga echt gauw mijn wordpressje in orde maken. grrrr.

Nou moet ik weer overnieuw beginnen en ik had een heel verhaal.

Nou ja we vertrokken dus woensdag om een uurtje of 6. Helaas hadden we bij Karlsruhe een file die wel 4 uur duurde en bij Mxc3xbcnchen ook nog een uur oponthoud zodat we in plaats van een uur of 5 pas om half 10 ‘s avonds bij onze tent aankwamen. Wel een welkome verrassing was deze prachtige camping Woferlgut. Werkelijk alles was mooi, netjes, goed en leuk! Prachtige paden, superdeluxe en schoon sanitair, binnen- en buitenspeeltuin. Klein maar mooi zwembad en peuterbadje. Zeker voor herhaling vatbaar als we nog een keer deze kant op vakantie gaan. De animatie was ook erg leuk. Sabine heeft voor maar 3 euro een prachtig kapstokje geknutseld met decoupage. Ze maakte ook weer erg snel contacten. Helaas voor maar 3 dagen. De omgeving was ook schitterend. Leuk meertje erbij tusssen de bergen in.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.