Inhaalslag

Even een fotocompilatie van alles waar ik te lui voor was om een logje over te maken de afgelopen weken.

De bus is al ingepakt behalve de laatste onderdelen die we nog gebruiken!

klik voor groter

De volgende vis heeft nu de symptomen die visje Kristel twee jaar geleden ook had. Dus ik vrees dat wij deze vis na de vakantie niet meer terugzien. Deze keer is het visje Kathleen!

De riem is vandaag geleverd! (Na heel veel telefoontjes van onze kant.)

Ook nog even een lopend probleem opgelost over mijn nieuwe abo bij Vodafone. Loopt  al twee weken "pending"te zijn. Onduidelijk. BEl ik vandaag en de beste man vraagt mij mijn simkaartnummer. Blijkt die niet overeen te stemmen. Dus ik bven naar Beverwijk gereden (had toch niks te doen :S) en het is opgelost. Mijn abo was nl wxc3xa9l ingegaan op 26-6. Maar bellen of gebeld worden kon ik niet. Lijkt wel of niks vanzelf gaat. Ook de reci van Sabine zit als een krant. We nemen de oude mee op vakantie want die nieuwe past gewoon niet. En dat vastklikken gaat zo mogelijk nog beroerder dan met die oude. 6-8 in de VU maar weer even flink laten aanpssen. Het lijkt wel alsof hij voor een ander kind gemaakt is.

6 gedachten over “Inhaalslag

  1. Wat een leuke afscheidskadootjes. Ik word gewoonweg jaloers. Ik dacht dat ik creatief kon zijn, maar dat is niks in vergelijking met wat ik hier zie. Leuk gemaakt.

    Groetjes, Marleen

  2. Je leest dit pas over een paar weken, maar toch even een reactie, voor als je terugkomt 😉 Je foto’s zeggen genoeg, je hoeft eigenlijk verder geen logjes te maken hahahahaha. Fijn dat die gordel op tijd was!! En dat met die reci is weer balen maargoed, gelukkig kon de ouwe nog mee!

  3. Wat zijn het weer een leuke foto’s…. Ze waren vast heel erg blij met de afscheidscadeautjes, ze zein er zo leuk uit….fijn dat de gordel op tijd was maar wel balen dat de reci zo slecht past…maar nu is het eerst genieten de rest komt later wel weer 🙂

  4. nou kinders in de tussentijd is de goudvis er tussen uit geknepen.dus gauw een nieuwe gehaald,die kan weer jaren mee!we zullen blij zijn als jullie er weer zijn(3weken zijn wel erg lang) tot woensdag!

  5. nou kinders in de tussentijd is de goudvis er tussen uit geknepen.dus gauw een nieuwe gehaald,die kan weer jaren mee!we zullen blij zijn als jullie er weer zijn(3weken zijn wel erg lang) tot woensdag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.