…niet geweest….

Potver%^&*())ie, ik realiseer me net dat die monteur vanmiddag dus helemaal niet is langsgekomen. Moet ik er morgen weer achteraan bellen, bah….ik hoop wel dat ie er voor de vakantie is want dat zit niet echt heel stevig. Als ze er in gaat hangen dondert ze zo haar rolstoel uit.

5 gedachten over “…niet geweest….

 1. hallo,

  ik was op je site en wil even zeggen dat ik die foot met die vleugels wel echt heel geweldig vind, heb je dat zelf gedaan?

  diana

 2. Klittenband wat bij de voetenplank zit van de rolstoel, doet wonderen. Ik had gisteren ook een noodgevalletje en heb mezelf met een riem, waar je ook surfplanken mee op de auto kunt sjorren, vast laten zetten. Toch voor nood is breed klittenband prettiger.;)

 3. ps: die gespen kan je ook in allerlei soorten en maten kopen bij diverse hobby en garen winkeltjes…even langs schoenmaker en dan ben je ook klaar . Misschien dat dat een oplossing is ? heb ik een keer in nood gedaan met de maxi cosy waarbij zon ding geknapt was

 4. Issie nog langs geweest???
  Je hebt het nu natuurlijk stervensdruk maar nog xc3xa9xc3xa9n dagje meis en dan genieten!!
  Als ik je niet meer spreek wens ik je een hele fijne vakantie en een hele goeie reis!!
  Liefs,
  Abby

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.