Inpakken en wegwezen…

Lag het allemaal maar zo simpel. Dat is het gedeelte van vakantie dat mij absoluut gestolen mag worden. Een bron van ergernis en echtelijke ruzies 😉 :(. We moeten ook altijd zoveel dingen meenemen. Vooral de dingen die je niet mxc3¡g vergeten omdat ze domweg niet zomaar te koop zijn in een normale winkel. Gelukkig zijn er spreadsheetjes waar je bij kunt afvinken. Maar dan nog. Ik ben en blijf een superchaoot, al vergeten we wonder boven wonder nooit de belangrijkste spullen. Morgen maak ik vast een beginnetje denk ik, dan hoef ik dinsdag niet xc3¡lles te regelen. Ik heb er nu al geen zin in. Maar eenmaal onderweg zal het allemaal supergezellig zijn. Ga nu maar mijn bed in. Was de laatste dagen weer veel te laat allemaal!

5 gedachten over “Inpakken en wegwezen…

 1. Jullie gaan dus bijna weg? Een heel fijne vakantie.
  Ik heb al jaren twee vakantie lijstjes. Exc3xa9n voor ‘huisje’ en xc3xa9xc3xa9n voor ‘kamperen’.
  En die print ik elke keer uit, dan kunnen we afvinken. En natuurlijk de veranderingen toevoegen/verwijderen. Werkt prima.
  Fijne vakantie. Adolf.

 2. Heel veel succes met alle voorbereidingen…als wij straks in augustus gaan kamperen hebben we ook een complete volksverhuizing…maar eerst zomerkamp en daarvoor hebbenw e hele handige bagagelijstjes

 3. Wij werken met verschillende lijstjes, omdat er altijd nog dingen zijn die je tot de laatste dag nog gebruikt, zoals ad matras, kruik, bril.
  Heerlijk al die lijstjes, ieder jaar weer slaat de paniek bij Jack toe. Ik draai de lijsten uit, en dan is het vrij snel gebeurd.
  Het blijft een rot klus, een druk op de knop “We zijn op de vakantie plek en alles ligt op zijn plek”, dxc3 t willen we hebben!
  Fijne vakantie allemaal.

 4. wat zou het toch makkelijk zijn als je maar weinig spullen nodig zou hebben of dat alles zich vanzelf inpakt…

  of ff als je wat vergeten bent zoals harry potter roepen Accio tandenborstel ofzo…dat het je zo toe komt vliegen.
  Gelukkig is die stress maar even en kunnen jullie straks heerlijk genieten !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.