Papegaaitje….

…leef je nog. Zo voel ik me een beetje. Ik heb de laatste tijd erg weinig achter de pc gezeten. Weinig puf eigenlijk. En dat terwijl de oeverloze ouweh#$r in mij toch wel alles kwijt wil ;).

Even maar een compilatie van alles de afgelopen week.

Zaterdag was het erg gezellig! Overdag waren er slechts druppelsgewijs 6 van de 15 verwachte mensen op bezoek. Maar ‘s avonds was het een stuk drukker. Alle kinderen en kleinkinderen bleven eten. En daarna hebben we nog even (ik slechts een fractie) voetbal gekeken. Het was natuurlijk wel weer geweldig dat Jong Oranje gewonnen had.

Van de chinese cateringhapjes was erg veel over. Dus zondag ben ik behalve het opruimen en rommelen ook bezig geweest met het uitdelen van de restanten (3 enkele en 8 dubbele porties!) onder de familie en vrienden uit Castricum. Maandagavond hadden we een oudergesprek op Heliomare. Sabine gaat gewoon door naar groep 5 maar de keuze die wij hadden gemaakt om haar wat meer lesstof aan te bieden had niet het gewenste resultaat. Ze was nogal verbolgen dat de anderen lekker mochten gaan spelen terwijl zij dan verder "mocht" gaan met lezen/spelling enz. Dus dat hebben ze maar zo gelaten. Quya rekenen hadden we blijkbaar vorig jaar toch gelijk. Dat is niet haar sterkste punt. Ze had waarschijnlijk vorig jaar een te makkelijke test gehad en hoog gescoord want nu zat ze nog niet eens veel hoger qua score met een moeilijkere test. Ook blijkt (wisten we wl) dat ze behoorlijk faalangst heeft. Ze weet vaak wel wat gevraagd wordt maar is gewoon bang om fout te antwoorden. Dat hadden we al gemerkt bij een leuke traditie thuis die Edwin dagelijks heeft ingevoerd (maak ik nog een logje over). Daar moet dus wel flink aan gewerkt worden. Maar hoe…..? Ik heb even geen idee!. Verder gaat ze lekker hoor. Ze komt weer bij Meester Tobias in de klas, die had ze ook in groep 3. Ze vond dat eerst niks want ze dacht dat ze weer terug moest naar groep 3. Gelukkig snapt ze nu dat hij groep 5 gaat doen ;). Wat Sabine ook erg leuk vond is dat een oud-klasgenootje van haar, Mike, nu weer bij haar in de klas komt. Hij is van leerweg 2 naar leerweg 1 gegaan. Toppie hoor, Mike!

Dinsdag moest de Transit voor de APK en daarna "mocht" ik voor de waterecho. Ik zag er als een berg tegenop want ik had een hele grote waterslang (tuinslang?) voor ogen. En daarbij een buik vol met steriel water. Dat viel gelukkig mee het was een injectiespuitje (5-10 ml?) en een hxc3xa9xc3xa9l dun slangetje, :D! Wel was het een dag van heel veel geduld. Ik had de auto al om 9 uur afgeleverd bij de Fordgarage en ik moest om 11.15 in het Rode Kruis zijn. En de winkels gingen om 10 uur pas open en eigenlijk hou ik niet van winkelen en kon ook niet teveel kopen omdat ik met de fiets was. En tot overmaat van ramp was ik mijn boek vergeten. In het ziekenhuis was ik ook pas om 12 uur aan de beurt. Maar goed nieuws: het boompje is verwijderbaar en als het goed is ben ik in augustus de sigaar. Volledig onder narcose met een dagopname als het meezit.
Moest wel meteen alles regelen, anesthesiegesprek, bloedprikken, opnameafdeling. Ik was gelukkig even zoet. Toen weer even de stad in, dwalen en hangen, bleh….Om 3 uur stond ik bij de Ford moest de auto nog afgemeld worden. Oma gebeld dat ze Sabine moest opvangen en om half 5 was ik weer thuis. Ik was helemaal gesloopt. Ik ben dinsdagavond ook niet mee gaan zwemmen met Laura. Edwin ging maar weer een keer alleen met Sabine.
Woensdag heb ik het ruimschoots goedgemaakt met Laura want om 9 uur lagen we (samen met Naomie en Hannie) al in het zwembad. We hebben ons sufgegeleden van de glijbaan. Zelfs met zijn drietjes, Naomie en Laura tussen mijn benen!

3 gedachten over “Papegaaitje….

  1. Nounou, met dit logje kunnen we in ieder geval voorlopig vooruit šŸ™‚

    Jakk, zie je erg tegen augustus op, is niet fijn hxc3xa9??

    Groetjes, Gonny.

  2. PFff wat een dag joh :S Maar goed nieuws dat het weggehaald kan worden!
    En leuk dat Sabine weer bij Mike in de klas komt ook zeg šŸ™‚

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.