Zoë 3 jaar

Mijn lieve kleine nichtje Zoë is zaterdag alweer 3 jaar geworden. Ik heb daar een paar uur heerlijk zitten "snelschminken". Het valt altijd weer op hoe origineel kleine kinderen zijn;). Ik wil hetzelfde als zij! Wil je niet wat anders erbij? Nee, precies zoals zij. Dus ik heb voornamelijk draken, bloemen (blauw, want dat had Zoë) en dolfijntjes geschilderd. En nog wat little Pony-eenhoorns. De "armtattoo's" waren ook erg in trek. Van de helft natuurlijk geen foto's gemaakt….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoë 3 jaar

Mijn lieve kleine nichtje Zoë is zaterdag alweer 3 jaar geworden. Ik heb daar een paar uur heerlijk zitten "snelschminken". Het valt altijd weer op hoe origineel kleine kinderen zijn;). Ik wil hetzelfde als zij! Wil je niet wat anders erbij? Nee, precies zoals zij. Dus ik heb voornamelijk draken, bloemen (blauw, want dat had Zoë) en dolfijntjes geschilderd. En nog wat little Pony-eenhoorns. De "armtattoo's" waren ook erg in trek. Van de helft natuurlijk geen foto's gemaakt….

Een gedachte over “Zoë 3 jaar

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.