Druk druk druk (alweer)

HEt was een hectisch dagje vandaag, De hele dag stond in het teken van de verjaardag van oma Alie die morgen bij ons gevierd gaat worden. Ik heb alle drankvoorraad (incl. biertap, ja want als er bij ons gefeest gaat worden moet het wxc3xa9l goed ;)) en statafels opgehaald vanmiddag en alle boodschappen tussen de bedrijven door geregeld. Nou nog een cadeautje. Ik heb werkelijk geen flauw idee wat ik voor haar moet gaan kopen.

Het zal wel een saaie bon worden o.i.d. Maar goed. Morgenochtend gaan we de taarten ophalen en dan zal het feestgedruis rond half 11 losbarsten. De nabije familie (zussen, zwagers en kleinkinderen+ blijven allemaal eten. Daar is een chinees-indisch buffet voor geregeld. Dus we zijn lekker de hele dag in touw. Gelukkig niet zo’n topdrukte als het altijd op de verjaardagen van Sabine en Laura is dus het wordt vast een eitje. Over de hele dag een man of 15 en vanaf ‘s middags een man of 25 (incl. kids)

5 gedachten over “Druk druk druk (alweer)

 1. Welk kado is het geworden? Lastig altijd he..Nog gefeliciteerd met je oma; toch wel bijzonder (op jouw leeftijd, haha)!
  De tap heeft goed gewerkt, las ik net…
  gr, Astrid

 2. hoi,
  nog van harte gefeliciteerd met oma Annie…

  ben je de dag goed doorgekomen?

  ohw om nog even terug te komen op je reactie bij mij…die halscatheter blijft er nog tussen de 4-6 weken inzitten omdat de nieuwe shunt eerst moet “rijpen” voor gebruik en om het douchen nog makkelijker te maken zitten er hechtingen in de binnenkant van mn elleboog

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.