Robotspamcode

Of hoe je dat ook noemt. Ik word er een beetje gek van. Ze zijn denk ik aan het rommelen i.v.m. die 77px balk want bij alle web-logs waar ik op reageer moet ik ineens die codes gaan invullen. Nu eens even bij mezelf testen. Daarvan weet ik zeker dat hij uit zou moeten staan

11 gedachten over “Robotspamcode

  1. Nog gekker, hij staat zelfs nog uit. Heb inmiddels een reactie op over.web-log geplaatst en hopelijk wordt dit snel opgelost. Ik word gek van die codes

  2. Ik ben heel benieuwd, heb de code aangezet, gepubliceerde en vervolgens weer uitgezet. Vaak dxc3xa9 oplossing op pc-gebied. Ik ben heel benieuwd

  3. Ik heb dit al een hele tijd geleden opgegeven :S
    En ik moet zeggen dat ik er steeds meer van baal met die codes bij web-log… Zelfs als ik mn url weglaat moet het vaak 🙁 En dan duurt het ook nog eens lang voordat hij hem opslaat. Ik hoop idd dat dit een keer opgelost wordt hoor, tis dat ik je log nou eenmaal graag lees 😉

  4. Nu weet je waarom ik overgestapt ben. Ik werd knetter van die codes, nog onleesbaar ook. Bij blogse kan je hem gewoon kopixc3xabren. Dit duurt al heeeeel lang, heb samen met kim al meerdere keren een verzoek gedaan om die code uit ze zetten. Misschien als iedereen nu gaat klagen, dat er iets aan gedaan wordt. Ben een beetje moetjes, dus mijn zinsbouw is skrikluk, kan muh nie bommuh!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.