De dag

Tja….het is koud vandaag! Vamorgen heb ik weer een deel van alle foto’s die ik nog online moet zetten, van vakantie tot kamp tot uitje Stedelijk, verkleind en aangepast indien nodig. Het is wel een berg hoor! Daarna moest ik naar een bespreking van het zomerfeestje van de PSZ. Maandag(de 4e)was ik er al niet bij geweest, ik dacht dat het op dinsdag was. Erg hxc3xa8. Mijn fotografische geheugen laat het de laatste tijd xc3xa9cht afweten!
Ik wilde vanmiddag even naar Linnaeushof rijden om het vest om te ruilen van Sabine, maar ik ben bang dat ik dat net niet ga redden. Sabine is redelijk op tijd thuis. De helft van haar "busgenootjes" zijn er niet.  Nou ja misschien red ik het als Laura snel haar broodje opeet!

Mijn knie was vanmorgen zo goed als over, maar nu voel ik hem af en toe nog een beetje zeuren. Het valt me alles mee. Maar ik ga nog niet rennen hoor vandaag. Ik denk dat ik maar even een crosstrainrondje ga maken vanavond!

4 gedachten over “De dag

  1. Heerlijk he? Nou heb je naast al je hobbies ook nog foto-uitzoek-dagen!
    Gelukkig gaat het beter met je knie, zeg..! Doe je wel voorzichtig ermee?

  2. Heerlijk he? Nou heb je naast al je hobbies ook nog foto-uitzoek-dagen!
    Gelukkig gaat het beter met je knie, zeg..! Doe je wel voorzichtig ermee?

  3. Wat een gedoe altijd toch met die foto’s he?! Ik wou dat ik eens een programmaatje vond dat je er 100 tegelijk kunt verkleinen. Ik doe dat wel in FP voor de website maar die maakt ze weer te korrelig. Ach ja, zo blijf je bezig he πŸ˜‰
    En nog ff rustig met dat knietje he πŸ˜›

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.