Echo…..

klik voor groter

….hahaha grapje.

Nou ja grapje, ik heb vandaag wel degelijk een echo gehad. Moest naar de gynaecoloog ivm extreem bloedverlies sinds oktober/november. Vandaag "mocht" ik komen in het Rode Kruis en ben ik even "onder handen" genomen. Niet mijn hobby daar in de stijgbeugels. Dan ga ik liever naar de tandarts ;).

Ik ben "zwanger" van een mini-vleesboompje. Over twee weken krijg ik een waterecho (SIS). Daar verheug ik me enorm op :?. De diagnose was snel gemaakt gelukkig. Geen enge dingen en ook geen vervroegde overgang gelukkig. Hoewel er een kans bestaat dat het niet opgelost kan worden of dat de hele baarmoeder eruitgesloopt moet. Maar als het een boom op een steeltje is kunnen ze hem wel weghalen. En dat verwachtte de gyn wel gelukkig. We’ll see!

Ik zal jullie de verdere bloederige details besparen.

En de foto is de eerste echofoto die ooit van Laura is gemaakt met 10 weken.

10 gedachten over “Echo…..

 1. Ik dacht onder het lezen echt de vleesboom te zien. Want daar lijkt ze daar best wel een beetje op!
  Succes ermee. Groetjes, Adolf.

 2. Ik dacht onder het lezen echt de vleesboom te zien. Want daar lijkt ze daar best wel een beetje op!
  Succes ermee. Groetjes, Adolf.

 3. Jeetje, ik dacht echt …….!!!! hahaha, je had me goed te pakken!! Maar joh, een vleesboompje, hopelijk gaat het allemaal meevallen.

 4. Jeetje, ik dacht echt …….!!!! hahaha, je had me goed te pakken!! Maar joh, een vleesboompje, hopelijk gaat het allemaal meevallen.

 5. hihihi, je had me beet !
  Maar vleesboom is niet zo leuk, hoop dat hij zijn naam eer aan doet en op een stammetje staat zodat hij easy verwijderd kan worden. Sterkte ermee

 6. Jeemig! Ik dacht ook even.. uitbreiding in jullie gezinnetje! Alhoewel.. nu ik er langer over denk… hmm.. maar ik trapte er dus ook in.
  Ik had geen vleesboom of andere nare dingen, maar ben wel blij dat mijn baarmoeder is “gesloopt”! Wat kan een mens daar van opknappen!
  gr, Astrid

 7. ik keek ook op en dacht tjee…!!!!!

  sterkte hier mee

  thanks voor je lieve woorden maar ik ben een flapuit en dan is zo zo zo moeilijk af te leren.

  sanny

 8. nou dinie, weet je wel zeker dat t een vleesboom is??? als je goed kijkt is het net een kindje dat met zijn hoofdje naar beneden ligt! en de stippellijn die over het ruggetje naar het hoofdje loopt en aan beide kanten zitten de armpjes en beentjes, maar die heeft ie op en onder zijn buik getrokken.
  kijk maar eens goed wel leuk hoor een neefje of nichtje erbij!!! hahaha

 9. Ik dacht ook eerst “nee hxc3xa8, nog meer kinderen”
  Een vleesboom wegkappen is volgens mijn schoonzus zo gebeurd, zonder na pijn. Ze had een heel bos. Toch sterkte, je laat het doen met een ruggeprik?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.