updeetje

Zo daar ben ik weer eens even. Het is heerlijk om onze grote griet weeer thuis te hebben. Ze was helemaal gesloopt vrijdag toen we haar oppikten, maar tot onze grote verbazing spotte ze haar grote vrienden Lars en Noor van de overkant en haar vermoeidheid smolt weg als sneeuw voor de zon. Ze heeft tot we om half 7 gingen eten buiten gespeeld. En als een dolle door de straat gecrosst. Ze sliep wel zo na een snel bad!
Donderdag was het onverwacht heerlijk weer en hebben Hannie en ik met Laura en Naomie een heel stuk door de duinen gefietst. Vrijdag zijn we ook weer met zijn viertjes naar het strand geweest. Ook weer beter weer dan ik had verwacht want ik had geen badkleding bij me. Laura en Naomie hebben heerlijk in hun blote kontje over het strand gerend, ik was weer eens mijn fotocamera vergeten (wordt een beetje een gewoonte) maar gelukkig heeft Hannie nu dezelfde gekocht. Dus Han, kom op met die foto’s!!!!
Het was ongelofelijk rustig, zeker gezien het feit dat het vakantie was voor de meeste basisscholen. We moesten weer vroeg terug want we mochten immers Sabine die dag weer ophalen. klik voor groter

Sabine heeft genoten van het kamp en er zijn heel veel foto’s gemaakt en ik zal ze (hopelijk) allemaal wel krijgen om ze op de site te zetten.
Zaterdag was het weer prachtig weer en zaten we om 1 uur alweer op het strand. Het was weer zo vreemd rustig. Om 4 uur werd het kil en zijn we vertrokken onder groot protest van de dames. Het was ook zo heerlijk in het pierenbadje, kuilen blubberen en moddermonsters maken.
Vandaag was het plan om weer naar het strand te gaan maar eerst even actie. klik voor groter

We zijn samen naar het Dierenduintje gefietst (Sabine op haar eigen fiets, ik de rolstoel achter mijn fiets) en ook nog even bij het graf van opa Jan geweest.

‘s Middags werd het flink bewolkt, maar de meiden hebben mij om weten te praten en ik ben nog even met ze op het strand geweest om kwart voor 5. Maar het was best koud dus om 6 uur waren we weer thuis.

klik voor groter

Edwin had alvast gekookt dus we konden bijna aanschuiven! Morgen mag Sabine weer naar school en dan is het over 5 weken (!) alweer zomervakantie. Jemig, wat vliegt de tijd zeg!
We mogen wel gauw de voor en nakampeervakantie wel gaan regelen anders moeten we nog een hotelletje nemen voor en na Italia.

4 gedachten over “updeetje

 1. wat toch lekker zo dicht bij het strand… zucht…
  Kan me voorstellen dat het heerlijk is, om Sabine weer thuis te hebben!
  De zomervakantie nadert inderdaad snel! Moest vandaag nog een afspraak bij de dierenarts maken voor het enten van onze Liz'(hond..)want…. wij gaan ook naar Italie! Waarnaartoe gaan jullie?
  gr, Astrid

 2. wat toch lekker zo dicht bij het strand… zucht…
  Kan me voorstellen dat het heerlijk is, om Sabine weer thuis te hebben!
  De zomervakantie nadert inderdaad snel! Moest vandaag nog een afspraak bij de dierenarts maken voor het enten van onze Liz'(hond..)want…. wij gaan ook naar Italie! Waarnaartoe gaan jullie?
  gr, Astrid

 3. Lekker hoor steeds naar het strand! En ik heb heel wat terug te lezen zeg! :S
  Hoe doe je dat de rolstoel achter je fiets?

 4. Lekker hoor steeds naar het strand! En ik heb heel wat terug te lezen zeg! :S
  Hoe doe je dat de rolstoel achter je fiets?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.