Laura zegt….

klik voor groter

Ondanks deze weblog merk ik dat ik veel te weinig dingen opschrijf (erg hxc3xa8?). Zo heeft die kleine smurf een enorm gevoel voor humor. Zelfspot is nog ver te zoeken maar dat is volgens mij wel normaal op deze leeftijd.
Je merkt nu ook dat ze echt over dingen aan het nadenken is. En ook is het erg grappig hoe ze bepaalde uitspraken, gebeurtenissen of woorden interpreteert.

Vorige week, op xc3xa9xc3xa9n van de dagen dat we Sabine ophaalden uit Wijk aan Zee reden we over de Warande en daar reed ook een meneer op een racefiets met een bolletjestrui aan. Een heel stuk verder zegt ze ineens: "Mama, ik zag net een paddestoel op de fiets!" Ik wist meteen wat ze bedoelde maar dat snoetje van haar daarbij! Ze had daar echt een hele tijd over zitten nadenken.

Woensdagmiddag hadden we aardbeien gekocht op de markt in Beverwijk. Ze kan niet wachten tot ze er eindelijk eentje op mocht eten. Dus ik zwichtte natuurlijk halverwege de markt en ging op mijn hurken aan de slag. "Haal je wel eerst het gras eraf?"

En zo heeft ze eigenlijk wel heel veel meer uitspraken. Ik moet ze dus echt gaan bijhouden!

4 gedachten over “Laura zegt….

  1. Hahaha .. dit logje had ik deze week al gelezen maar geen reacite bij gezet bijdeze doe k dat nu toch šŸ™‚ WAT EEN LEKKER BEKKIE šŸ˜€ die Laura is me er eeentje he šŸ˜€

    Dikke knuffel Its me Tieneke

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.