Reci gepast

Even in het kort.  Vanmiddag Sabine van school gehaald en meteen door naar Kamer. De reciprocator werd gepast. Er moet nog het nodige aangepast en afgemaakt worden. dat zal een week of 2 duren. Helaas heeft ze niet het systeem met de makkelijk klik aan de heupen want dan zou ze een veel te dikke laag aan de achterkant krijgen. Hij klikt zo te voelen wel een stuk makkelijker dan die oude maar ik hoop dat ze dat zelf ook gaat redden. Ook past ze er idd niet meer mee in de rolstoel maar dat had met die andere nog veel moeilijker geworden. Muts hier was haar fototoestel weer vergeten, maar niet veel spectaculaire beelden gemist hoor!

3 gedachten over “Reci gepast

  1. Ik kijk met heel emotie naar Sabine,omdat ik Oma ben van een Spina kindje,en hij nog maar anderhalf is,en ik met vele vragen zit .Maar ik zie voornamelijk een vrolijk en gelukkig kind.Wat een mooi kind ben jij Sabine,en wat een kracht.Lieve groetjes van de Oma van David

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.