DRIE minuten

Ha dat heb ik toch maar mooi even gedaan. Ik kwam al bijna buiten adem op de trimbaan aan, die verkoudheid speelt me nog wel parten. Maar……..ik heb twee keer achter elkaar 3 minuten gelopen en 2 minuten flink doorgewandeld. Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketIk ben er wel achter (what else is new) dat ik helaas geen atleet van nature ben. Maar deze hark gaat net zo lang door tot ze het leuk vind!Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket. Enne Astrid (die van huizekamp bedoel ik) geen loopclubje voor mij. Mijn vriendinnen zien er geen heil in en ik moet zeggen dat het best lekker is op je eigen tempo en laten we zeggen dat ik mijn eigen clinic ben gestartPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket.

Verder druk, druk, druk, vanmiddag op Heliomare gesprek gehad over het katheteriseren en spoelen op kamp. Zal wel weer heel vreemd zijn om drie dagen Sabine te missen. Ze hebben een prijs gewonnen met de klas en op 7 juni wordt deze tentoongesteld in het Stedelijk. Ik mag mee. YES. Morgen weer zwemmen. Ik ben wel een sportvrouw in hart en nieren aan het worden hahahahahahahhaPhoto Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket

8 gedachten over “DRIE minuten

 1. Drie dagen je meissie weg? Je zult haar dan inderdaad wel heel erg missen.
  En dat is vast wederzijds! (hoop ik!)
  Groetjes, Adolf.

 2. Poeh zeg, waar haal je de energie vandaan?? Ik ben allang weer blij als ik even mag zitten, pffff. Dapper hoor!!!

  Groetjes, Gonny.

 3. Gefeliciteerd hoor met je overwinning! Toch jammer dat je te ver woont hoor, want ik heb hier ook niemand om mee te lopen 🙁
  En Sabine weer 3 dagen weg, ik moet er nog niet aan denken hoor, dat Mika op kamp gaat!

 4. Haha, die Dinie. Ik weet nog wel dat we vroeger samen gingen hardlopen. Door het dorp. Door speciale uitgezochte straten, een zogenaamde jongensroute ;-). Liepen we toen wel eens 3 min achter elkaar? Volgens mij niet! Knap hoor, hoop dat je het volhoudt. Het is verslavend dat weet je toch he …

 5. Haha Joke heeft toch nog een beter geheugen dan ik in dit geval. Dat mag wel in de krant Jook. Ik kan me nog wel iets herinneren van rolschaatsen op de Bloemen en dat die ene glibber dacht dat we voor hem daar rolschaatsten, maar hardlopen. En jij was toen toch al zo’n atlete??? MAar ik kan me echt niet heugen dat we hebben hardgelopen door die straten. Laat me raden; Torenstraat, Margrietstraat, ML King…haha.

 6. Hier een reactie.. van de Astrid (die van Huizekamp, haha!). Je weet het: ik heb ook lang alleen gelopen (meer omdat niemand me bij kon houden, knipoog). De Clinic is/was bedoeld om binnen 12 weken 10 km te kunnen lopen. Groot voordeel is de goede opbouw van je hardloopschema en toch (…ik word een ouwe zeur) het samenlopen dat motiveert..
  Lees ik trouwens dat Abby OOK loopt? He?? Ik moet echt meer uren in mn dag om goed te kunnen bijlezen!!
  Vind wel dapper dat je in je eentje een hele clinic bent! gr, Astrid

 7. en ik hier alweer: mailtje over je schenen is verstuurd…
  sportieve groetjes, Astrid
  (die zelfs lid wil worden van een hardloopgroep… ik word echt nog een sport(l)ieverd!)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.