Snel overzichtje

Even een snel overzichtje want ik ben nog druk bezig met alle "naweexc3xabn" van de vakantie. Laura was gisteren ziek, de nacht ervoor begon ze al te spoken en xc2xb4s morgens maar bij me in bed genomen en toen spuugde ze mij en het bed helemaal onder. En daarna nog een paar keer overgegeven in de wc en toen nog een keer over mijn dekbed. Hiep hoi. En ik voelde mezelf ook al niet tiptop. Begin gelukkig we minder te niezen want daar werd ik gek van zeker met al die wassen. Laura is vandaag een heel stuk beter. Zo goed dat we zelfs zijn gaan zwemmen met de spinagroep. MAar vanavond was het virus verder gekropen in haar lijfje want vanmiddag was er DIRAREE zoals ze dat zelf zo mooi zegt. HEt gaat dus weer lekker hier met de ziekenboeg. Morgenochtend breng ik Sabine met de hele santekraam(rollator, handbike, reci) weer naar school en vrijdag is, als alles goed zit en gaat, de nieuwe reci klaar!

7 gedachten over “Snel overzichtje

  1. Leuke foto’s jullie hebben genoten dat zie je zo al aan de foto’s
    Jammer dat Laura ziek is gaat het nu al ee nbeetje beter met haar en natuurlijk ook met jou ?
    In iedergeval beterschap !!!

    Liefs its me Tieneke

  2. De foto’s laden bij mij heel traag, ligt misschien aan het tijdstip dus die bekijk ik later nog wel. Maar het was dus weer raak bij jullie 🙁 Wat een nare thuiskomer zeg, bah. Beterschap!!!

  3. Het was erg leuk allemaal, en de foto’s laden bij mij nu ook niet, foutmelding, mmmm vreemd en Laura is allang weer tiptop in orde

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.