We zijn er weer

Zo we zijn weer thuis.

Het was een heerlijk weekje slapen en relaí wandelen. We hebben niet heel veel gedaan mede vanwege Edwin en zijn krukken, maar ook omdat vorig jaar de lading iets te hoog was qua activiteiten. Het weer viel alles mee na de voorspellingen. We hebben best onze lading buien op ons hoofd gehad, maar het was over het algemeen heerlijk. We zijn een dagje naar Rhenen geweest, het Ouwehands Dierenpark en een middagje gewandeld op de Hoge Veluwe.

klik voor groter

Verder in en om het park. Ik heb mijn portie slaaptekort ruimschoots ingehaald daar. Ik bleef slaperig. Zal wel van de boslucht komen. Edwin en ik zijn beiden snipverkouden teruggekomen, sinds gisteren eigenlijk pas. Bleh. De meiden hebben genoten. Laura was heerlijk aan het spelen overal en Sabine maakte weer even makkelijk nieuwe vriendinnetjes als vorig jaar. Leuk hoor. Verslag en  foto’s volgen nog. Ik ga mijn goede voornemen gestalte geven en wat eerder slapen. Ook heb ik een ander goed voornemen: ik ga hardlopen. En kenners weten dat ik daar echt een bloedhekel aan heb, maar mijn conditie moet gewoon beter en ik kan ook wel wat kilootjes missen. Hahaha ik ben vandaag door de tuintafel gezakt. Dat was het toppunt, toen stond mijn besluit echt vast hahaha! Dit moet ik waarschijnlijk van Edwin (en de buurman die stond er net bij) nog jaren horen.

4 gedachten over “We zijn er weer

  1. Hahaha, sorry maar ik zie het helemaal voor me, die tuintafel!
    En als je eenmaal begint met slaap inhalen dan lijt het idd alleen maar erger te worden, hxc3xa9xc3xa9l herkenbaar ;)Wel lekker even zo’n relaí weekje! Ik mag wel een voorbeeld nemen aan jou goede voornemen, van dat slapen dan he, hardlopen zou ik ook weer eens moeten doen, mijn conditie is ook slecht maargoed… Misschien vind ik daar ook nog eens de moed voor 🙂

  2. Gelukkig de dames zijn er weer !!! Ik miste jullie al en ik dacht al mmmm volgens mij ligt het internet plat bij Dinnie.. Leuke foto, wat zijn ze trouwens bruin geworden ? Maar dat komt ook doordat ze zoveel buiten hebben gespeeld is het niet ? Nou ik wacht met smart naar het verslag en tot die tijd zal ik het wel met de foto doen 🙂 hahhaa… Ik wens jullie een rustige en fijne zondag toe !

    Liefs its me Tieneke

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.