Rennen

Hahaha ik heb mijn allereerste hardloopsessie achter de rug. Eerst 10 minuutjes op de fiets naar de trimbaan, goede warming up, en toen 2 min. rennen en 2 min. wandelen (en dat 3 keer). Viel me nog best tegen die twee minuten vol te houden. Maar ik hou het er maar op dat mijn nog aardig verstopte neus en de verkeerde schoenen die ik nog aan heb er ook geen goed aan deden. Na een uur thuis zitten heb ik nog steeds zulke rode konen. Nou…… heb ik mijn best gedaan of niet?????……Woensdag ga ik wxc3xa9xc3xa9r.

klik voor groter

4 gedachten over “Rennen

 1. Vind je het gek dat je het warm krijgt, mijn hoofd zou trouwens ontploffen als ik zo lang aan het renne zou zijn geweest 😛 hwahahaha..
  Je hebt het dus nog goed gedaan 🙂

  Liefs its me Tieneke

 2. Hoi Dinie,

  alleen even bij dit berichie een reactie (nav die van jou…(smile)…
  Warm krijg je het van rennen he? Hahaha! Goed zo! Heb je je aangesloten bij een loopgroep? Of is het een clinic? Start-to-run wellicht?
  Alle begin is moeilijk, maar jij hebt dus de “guts” gehad om het te doen! Nu doorzetten en af en toe afzien.. Bedenk je altijd als je het moeilijk hebt… de douche NA de training is het allerleukste onderdeel van het hardlopen (knipoog)
  gr, Astrid
  (die binnenkort alles bij-leest!)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.