Time-out?

Ongelofelijk is dit! Ik ben al bijna een week lang mijn log aan het verwaarlozen. Mijn hoofd staat er op het moment helemxc3¡xc3¡l niet naar en die kapotte usb-adapter van de pc doet er natuurlijk ook geen goed aan. Het blijft een gedoe met de verbinding. Ik heb nou die van de zolder gepikt maar vanavond moet die weer naar boven dan kan Edwin weer wat doen. We moeten nog voor de 3 dagen voor en 3 dagen na de vakantie een bungalowtent boeken. Maar ik ben het gezoek in vakantie-sites even goed zat. Maar goed dat ik op vakantie ga een weekje. Even alles op een rijtje en lekker uitrusten.

Maar nog even een overzichtje van al onze "avonturen" de afgelopen week.
klik voor groterZaterdag waren we even bij Paulien, Cyril en Nora en Sabine verliet de tuin als een regelrecht hippiemeisje.

Ze liggen nu nog in het water omdat deze sieraden heel dierbaar zijn ;).
klik voor groter‘s Middags gingen we nog even naar het strand maar het was stervenskoud. Compleet gezandstraald en door en door verkleumd kwamen we weer thuis. De meiden hebben trouwens wxc3xa9l genoten.

Straks nog even een apart logje. De beroemdheid van Sabine  verspreid zich langzaam aan 😉

2 gedachten over “Time-out?

  1. Zohee, je hebt behoorlijk logjes ingehaald weer he! hahaha Dus het was je usbadapter, hm, gelukkig ben je erachter gekomen!

  2. Gezellig dat je er weer even bent. Balen van dat pc gedoe….maar jullie zitten nog steeds niet stil 🙂 Hoe is het met Edwin zijn knie?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.