Long time no see

Tja, met een internetverbinding die alleen na 11 uur niet om de haverklap opgestart moet worden lukt het zelfs mij niet om xc3xa9n een hyves voor Sabine op te zetten xc3xa9n een weblog voor mijn grote kleine meid en dan ook nog zelf mijn dagelijkse beslommeringen op papier te zetten. Tel daar bij op dat Edwin hier nog steeds op krukken rondhobbelt en daar gaat al mijn tijd.
Met Edwin gaat het overigens duidelijk de goede kant op. Dinsdag heeft hij voor het eerst gefietst en dat viel zeker niet tegen. We hebben drie dagen achter elkaar gefietst met Sabine er naast en die heeft dus weer topsport geleverd. Maandag heb ik ‘s avonds op de valreep toch nog "gefeest" met Koniniginnedag. Edwin was niet zo happig en hij kon naturlijk ook Sabine niet katheteriseren en verzorgen. Dus Sabine zat kant en klaar op de bank en kon met de rolstoel naar boven en dan zelf in bed. Het was te gezellig. Ik dacht wel weer om een uur of 10 thuis te zijn maar was na sluitingstijd pas thuis.
Dinsdag zijn we ‘s middags langs de bloemenmozaxc3xafeken in Limmen gefietst, maar het aanbod was niet al te groot. Jammer hoor want meestal zitten er echt spectaculaire creaties tussen.

Woensdag hebben we weer gefietst maar ditmaal in de duinen en gisteren weer maar dan in een ander gedeelte van de duinen. Sabine fiets echt als een speer zo met af een toe een duwtje maar het grootste deel fietst ze helemaal zelf.

16 gedachten over “Long time no see

 1. gewoon heerlijk genoten van het mooie weer !
  Soms is het handig als je pc niet goed werkt hoor…binnenkort trek ik zelf even de stekker eruit..even niks meer met pc en internet..nou ja, dan gaan we fotos maken en die moeten wel op de pc hihi.

  Hoop dat de verbinding nu weer langer volhoud !

  groeten Lous

 2. gewoon heerlijk genoten van het mooie weer !
  Soms is het handig als je pc niet goed werkt hoor…binnenkort trek ik zelf even de stekker eruit..even niks meer met pc en internet..nou ja, dan gaan we fotos maken en die moeten wel op de pc hihi.

  Hoop dat de verbinding nu weer langer volhoud !

  groeten Lous

 3. Jxc3xa9, wat fietst Sabine snel! Ben je niet bang dat ze txc3xa9 veel naar rechts gaat en in de berm terecht komt. Ik zie dat ze dezelfde reactie heeft als ik, hihi omkijken en direct op het midden van de weg fietsen. ;)Had ze spierpijn na al die inspanning?
  Lekker snel een reactie plaatsen lukt hier niet meer. pfffffff wat duurt dat! Misschien komt hij er nu 2 keer te staan. Gewoon deleten. 😉

 4. Heeee Dinie…

  Wt geniet ik toch weer van je logjes 🙂 geweldig… k vind he altijd weer leuk om hier te komen kijken en die foto van je kleine meid met zo’n blaasbloempje prachtig en Sabine trouwens ook hoor.. op haar mooie fiets.. wat zal zij een sterkte arm spieren hebben.

  Mmmm ik moet zo werken maar ik hoop dat jij gauw weer je internet terug hebt want tja.. ik mis je lgojes 🙂 en ik mis jou hahaha..

  Fijn weekend samen met je gezinnetje

  Liefs its me Tieneke

 5. Toen ik de titel zag dacht ik dat je er dan toch xc3xa9xc3xa9n had gevonden via hyves hahaha, maar nee, je bedoelde het anders 🙂
  Wat fijn dat het met Edwin weer beter gaat, lijkt me wel fijn om te zien voor je, je 2 kanjers die zo hun best doen op de fiets!
  Jammer dat het in Limmen wat tegenviel, maar het ziet er toch wel mooi uit 😉

 6. hoi , heerlijk om sabine zo zien te fietsen en dan ook nog eve omkijken of j haar nog wel bij kunt houden en daarbij bijna de berm ingaan.

  Ze ging wel snel

  groetjes sandra

 7. Nog even en Sabine kan zo meedoen aan de Tour de France. Ik dacht dat Kayleigh snel kon fietsen, maar dit houdt zij zelfs niet bij. Knap hoor.

  Groetjes, Marleen

 8. @ Peggy- Ja Sabine is zeker nog lang niet veilig in het verkeer. Ik zit er over te denken om spiegels te plaatsen. En ze is veel te dromerig. Spierpijn hoor ik haar eigenlijk nooit over. Maar ze gebruikt ook spieren die ze eigenlijk niet zou moeten kunnen voelen, gebruiken. Het is nog steeds een raadsel dat ze zo goed fietst. Ze doet het met haar kniestrekkers en heupbuigers. En wat zal ze hard gaan op een groter maatje!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.