Sportfilmpjes

Tja…..door al die verbindingsproblemen. Tussen 6 en half 11 doet ie zo goed als niks. Op zolder heb ik nog niet gekeken of ie het daar wel doet maar dat ga ik de volgende keer doen. Hij lijkt nu weer enigszins te blijven maar gauw dit logje afmaken.

Daarom in xc3xa9xc3xa9n logje linkjes naar zwemfilmpjes van dinsdag en naar de handbikefilmpjes die ik vandaag op school heb gemaakt. Gisteren hadden we de LPBbespreking op Heliomare over Sabine en daar hebben we even de doelstellingen (therapeutisch en onderwijstechnisch) besproken. Daar had ik meteen even gevraagd of de handbikegroep doorging. Dat was zo alleen was Jop, de "handbikegroepmeester", er zelf helaas niet. Maar het was leuk om te zien. Ze is duidelijk wel vooruitgegaan. Ik heb hem meteen mee naar huis genomen voor de vakantie volgende week. Het is wel raak de laatste en komende tijd. Net weer twee weken naar school geweest een week vrij dan weer een weekje naar school en weer een week vrij.

klik voor groter
>klik voor groter
>klik voor groter
klik voor groter

Zwemmen: Klik op de fotootjes voor het filmpje.

De meest recente (de handbikefilmpjes dus) mogen direct!

Mocht ie niet werken klik hier

En nog eentje voor de liefhebber (en voor ons eigen "archief")

4 gedachten over “Sportfilmpjes

 1. Wat een gedoe zeg, mijn pc lijkt ook wel megatraag. En ik zit te knikkebollen achter mijn beeldscherm, ik ga nu slapen en ik ga van het weekend wel even bijlezen bij iedereen. Als de verbinding meewerkt. Pffff

 2. Wat gaat ze goed met zwemmen zeg, die rugslag gaat echt snel…gaaf dat het zo lekker gaat en wat goed dat ze nu ook al kan handbiken zeg…nog even en jullie fietsen hele tochten samen. Het zijn echt hele leuke filmpjes.

 3. Hallo dinie en Sabine

  Nog even wat meer trainen en je kunt met de handbikegroepmiddenlimburg mee als we bij je in de buurt fietsen of andersom. En anders komen we elkaar beslist over een paar jaar tegen op handbike evenementen.

  Groetjes van Ria en de handbikegroep

 4. Wat geweldig die handbike fiets 🙂 echt iets voor Sabine is het niet ?
  En tja dat internet ik weet er alles van :S iets wat echt op je nerven werkt he :?P

  Liefs its me Tieneke

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.