Dutch Telephone Bingo

Hahaha, een dxc3xa9ja-vu! Vanmorgen lag deze brief op de mat. Mijn naxc3xafeviteit van vroeger is gelukkig veranderd in een gezonde portie achterdocht. Een trucje om mensen naar een verkoopbijeenkomst te krijgen. Zo hebben Edwin en ik zo’n twintig jaar geleden een busreisje gemaakt naar Antwerpen voor een bedrag van niks. Wij haalden de gemiddelde leeftijd een flink eind naar beneden zal ik maar zeggen. Dus daar zaten we dan me een kopje koffie en een koekje tussen de bejaarden naar een verkooppraatje te luisteren voor wollen dekens, dekbedden en wat dan ook nog meer. Ergens halverwege de reis natuurlijk zodat je niet stiekem wegglipte Antwerpen in.  We kregen ook nog een lunch en nog wat cadeautjes en zijn al met al een uurtje vrij in Antwerpen geweest waar we bijna de bus nog misten. Wat een giller! Ik kreeg bij deze brief dus echt even een vlaag van herkenning. Natuurlijk even gegoogled en dat bevestigde mijn vermoeden.

OOK ZO’N BRIEF GEHAD? LAAT EVEN EEN (ANONIEM) BERICHTJE ACHTER. Ik ben eigenlijk heel benieuwd hoeveel mensen deze hebben gekregen. Deur aan deur vermoed ik!
Het schijnt van een of andere beddenfabrikant te zijn.

KLIK OP DE FOTO VOOR EEN GROTER BEELD

klik voor groter

3 gedachten over “Dutch Telephone Bingo

  1. Wij hebben thuis ook een brief gekregen, maar zijn er niet naar toe gegaan. Het vast inderdaad een oplichterstruc! ūüôĀ

  2. Hallo allemaal!

    Ik heb dus twee weken geleden zo’n brief gekregen. We zijn uitgenodigd in een partycentrum in ons dorp en klink dus soort van ‘betrouwbaar’. ik zie op jou brief staan dat de bijeenkomst in cafe de lantaarn is geweest, hoe staat dit in verband met het reisje naar antwerpen? ik weet namelijk niet of ik nu wel of niet moet reageren.

    gr. linda
    ps. je kunt me ook mailen linda.denouden@gmail.com

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.