Zomer in mijn bol

Even helemaal over de zeik

Hoe handig Internet Explorer 7 ook is, ik word er op het moment helemaal pissig van. Om de haverklap crasht hij als het even moeilijk wordt. En hij herstelt het meeste wel als je na de crash opnieuw opstart maar verdorie ik ben mijn hele tekst van mijn logje kwijt. En ik had net alles klaar had net mijn laatste fotoslidehowtje ingevoegd en kon opslaan. Ja mooi dat het allemaal weg is. Grrrrr.

Nu even in het kort. Ik ga voortaan offline mijn logje schrijven. Heb tenslotte een prachtige webeditor in huis. Alleen moet ik dan steeds de overtollige html code eruit slopen. Maar beter dan dat hij steeds overnieuw geschreven moet worden.

Nu even in het kort. Gisteren zijn Edwin en ik ‘s middags op de valreep (was de laatste dag en gelukkig niet druk) naar de Bodies tentoonstelling geweest in de Beurs van Berlage. Het was erg indrukwekkend. Een hoop geleerd. We hebben daar zo’n twee uur volgemaakt en zijn daarna een hapje wezen eten op het terras. Wat een weelde in april, als het zo is in de vakantie knijp ik in mijn handjes. De zomervakantie moet ik nog boeken, maar op 11 mei gaan we met de oma’s en opa een weekje naar de Miggelenberg.

Meteen maar even een beetje de toerist uitgehangen. Bij Bodies mochten er geen foto’s gemaakt worden dus alleen even de Beurs van Berlage op de foto gezet en de Westertoren en onze heerlijke smakende gele rakkers. Ik moest natuurlijk even mijn nieuwe cameraatje uittesten

Vandaag heeft Sabine echt een heel stuk gefietst en ook behoorlijk op tempo. Ze was wel gevloerd.
Vanmiddag dan ook een welverdiende rust in de tuin in bikini/zwembroek met zijn allen.

Morgen is de vakantie van Sabine ook weer voorbij.

En dan moet ik deze nu niet vergeten voor ons eigen "archief"

Eieren zoeken

Eerste paasdag bij oma Alie

Tweede paasdag bij opa Wilfried en oma Jopie

Zo en nu ben ik het zat! Ik ga even snel (zal wel weer niet lukken) logjes bijlezen en nar bed. Morgen gaat de wekker weer om kwart over 6

6 gedachten over “Zomer in mijn bol

 1. Ik kwam je hier ook nog ff plagen maar aan die laatste zin te zien slaap je al ๐Ÿ˜‰
  Het lijkt wel een vakantielogje joh! Heerlijk! Nikita was ook naar die Bodies geweest, wel bizar hoor dat dat gewoon xc3xa9chte mensen zijn!
  En idd balen als je je hele verhaal kwijt bent, ken dat grrrrr….

 2. Heerlijk hoe Sabine daar ligt op dat kleeed ik zou zo bij haar willen komen liggen ๐Ÿ˜€ Mmmmm die oppaskinderen (of je dat nog wel kunt noemen)zijn inderdaad niet meer zo heel klein de oudste is net 13 geworden en de jongste net 10 maar aangzien ze onderling nog veel heeeel veel ruzie maken moet k toch nog altijd komen en weet je .. dat vinden ze nog leuk ook nog ๐Ÿ™‚ en ik ook dus wrm niet ?
  Ik kom daar al zo’n ruim 5jaar oppassen (is het niet langer) Potjandikkie wat heb jij het leuk gehad zeg op het terras en met die tentoonstelling ๐Ÿ˜€ toppie !
  En nu ga ik aan het werk want ik ben heel fff mijn mail chekuh maarja bij jou blijf ik altijd hangen ๐Ÿ˜€

  Liefs its me Tieneke

 3. hoi

  die tentoonstelling leek mij ook wel wat, helaas momenteel te ver weg enz.
  Lijkt me zeer indrukwekkend, heb wel veel beelden op de site enz gezien.

  Jullie hebben lekkere vrije dagen gehad ! Vraag je even aan Sabine of ze snel weer vakantie regelt zodat we weer mooi weer krijgen ? volgens mij heeft zij een deal gemaakt met de zon !

  groeten Lous

 4. Echt heerlijk hxc3xa8, dit weer in april. Jammer dat het morgen alweer voorbij is.

  Leuke foto’s van de meiden. Wat voor een fiets heeft Sabine? Kayleigh heeft nu haar nieuwe fiets, maar die moet ik nog op de foto zetten.

  Groetjes, Marleen

 5. Hoi Dinie,
  Dus jullie hebben heerlijk genoten zo te lezen/zien…

  en natuurlijk ook lekker genoten van het mooie weer..leuke foto’s hoor!

  en dan binnenkort de mooie veluwe opzoeken lekker in de bossen wij zijn al eens wezen fietsen in Hoenderloo en daar zit een overheerlijke ijscoboer genaamd: ijs van co…zeker de moeite waard daar is het zomers altijd erg druk

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.