Naomie twee jaar

klik voor groter

Donderdag 5 april was het alweer twee jaar geleden dat ik xc3xa9cht tante werd (van de "warme" kant dan). Officieel werd haar verjaardag zondag gevierd (na ja dat stond al in het vorige logje) maar Laura en ik en de opa’s en oma’s konden natuurlijk niet wachten en kwamen donderdag al taart eten en cadeautjes brengen.

klik voor groter

Ik had al weken geleden een puzzel besteld voor Naomie bij de Hema, maar dat ding bleef maar in productie staan. Donderdag ochtend voor de gein maar even bij de Hema bij ons langsgegaan, lag dat ding er gewoon al weken. Samen met eentje voor Laura. En die houten puzzel voor Naomie was echt mooi, heel mooi glad oppervlak goed passend hout en in een houten schuifdoosje. Het mocht ook wel voor die prijs(18,95) maar toch. Laura had een "gewone" puzzel met meer stukjes maar die was aanzienlijk minder mooi en een stuk goedkoper dan ook(8,95) šŸ˜‰

We hebben meer dan hard voor de kleine dame gezongen en ze wilde het liefst meteen de taart al aansnijden (filmpje)

Zo had onze kleine Naomiemie toch nog een beetje feest op haar xc3xa9chte verjaardag.

2 gedachten over “Naomie twee jaar

  1. Wat een poepie! Leuk dat filmpje! Maar ‘toch nog een beetje feest op haar xc3xa9chte verjaardag…’ die was dan toch donderdag? Of lees ik weer eens niet goed, hahaha En wat een leuk idee die puzzels!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.