Laura in de bocht

Ons kleine smurfje heeft ons weer diverse malen aan het lachen (en het huilen, wees niet bang het is nog niet over) weten te krijgen.

klik voor groter

Zo kwam ze vrijdag de trap op, de andere drie waren nog boven: "Ik heb helemaal niks gepikt" En wij kijken op en zien een meisje met een mond vol chocola. Ze had een chocolade-eitje gepakt. Ik mocht eigenlijk geen foto maken van haar dus dit is een soort paperazzi-achtig plaatje.

klik voor groter

De volgende dag hadden Sabine en Laura heerlijk met de poppen zitten spelen (en dat is hxc3xa9xc3xa9l bijzonder want dat duurt meestal een kwartiertje en dan zijn ze het zat.) En toen ik vertelde dat dit haar kleertjes waren geweest bij het opruimen wilde ze nog wel even kijken of ze het nog paste. Goh wat groeien die smurfjes in drie jaar tijd 😉

4 gedachten over “Laura in de bocht

  1. Heerlijk he die kinderlijke onschuld, op school kan ik er ook altijd zo om lachen als ik zeg “was het lekker, je broodje pasta?” en ze kijken je dan zo aan van “hoe weet jij dat?!”
    Laura ziet er schattig uit in dat pakje…haar “mobiel” ligt overigens nog bij ons thuis, is ze er erg afhankelijk van? Ik hoor ‘t wel.

  2. Hahaahah ik rol hier bijna van de stoel af.. met chocolaaadje.. jeetje dat heb ik ook gedaan vroeger 😛 vroeg het net nog even aan me mams.. en tja.. in 3jaar tijd groeien ze toch wel heeel snel…wat een leuk meid ook 😀

    Dikke knuf Its me Tieneke

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.