Vreugde en verdriet

Ons lieve kleine nichtje Naomie is alweer twee jaar geworden. Officieel al op 5 april, maar vandaag werd het uitgebreid gevierd. Tot groot verdriet van ons allemaal maar het meest nog van Hannie kreeg haar hondje Tijger een epileptische aanval vannacht en is ze vanmorgen met hem naar de dierenarts gegaan om hem uit zijn lijden te verlossen. Dus voordat het feest losbarstte van de kleine meid is ook Tijger nog begraven in de achtertuin. Hij was al een tijdje ziek en mankeerde van alles, maar zo hadden we het even niet verwacht. een hele domper natuurlijk opo de feestvreugde. Naomie weet nog van niks, heeft hem voordat hij naar de dierenarts ging nog lachend een kus gegeven.
Sabine reageerde eerst heel rationeel en met praktische dingen eigenlijk een beetje vreemd maar naderhand barstte ze in een heel heftige huilbui uit bij Hannie en die deed driftig mee natuurlijk. Hij hoorde ook zo bij de familie. Hij is 15 jaar geworden.

Naomie krijgt nog een apart logje natuurlijk maar dit moet even in herdenking. We gaan dinsdag een mooi plantje kopen voor op zijn grafje en woensdag brengen we dat even langs.

3 gedachten over “Vreugde en verdriet

  1. Ach wat sneu 🙁 En 15 jaar is ook wel oud hoor! Dan was hij zeker al lang bij de familie! Het was wel een schatje hoor, dat koppie … Gelukkig is Naomi nog erg klein wat dat betreft. Maar die arme Sabine, wat een verdriet 🙁
    Evengoed nog gefeliciteerd met Naomie!

  2. Oh wat is dit verdrietg zeg…dat geeft echt wel een domper ik hoop dat Naomie en jullie allemaal snel het verdriet een beetje kunnen verwerken.

  3. AAhhh gossie, He wat een naar bericht op zo’n toch vreugdevolle dag….En 15 jaar das toch een prachtige leeftijd maar nog steeds te kort als je zolang al met zo’n moppie samen leeft…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.