Strand en zwemmen

Ondanks dat de titel iets anders doet vermoeden: We hebben NIET in de zee gezwommen hoor.

Vandaag was weer de zondag in de maand dat we zwemmen met de “Spina-groep”. Het was ook erg mooi weer, al kwamen we wat tijd tekort omdat we nu eenmaal even een uurtje misten. We zijn in Wijk aan Zee naar het strand gefietst. Pittig voor de dames met heuvels en veel rul zand. Maar een groot deel van het strand was flink hard en daar kon Sabine goed op fietsen. Nadat Edwin haar door de mulle zandberg had heengesleurd ging het dus prima.

Hieronder alle foto’s

We kwamen wel een kwartier te laat in het zwembad aan, maar goed dat geeft ook niks.
Daarna hebben de meiden nog even heerlijk buitengespeeld met de buurkids en Edwin en ik zaten heerlijk op de bank te genieten van zomaar een rustige zondagmiddag verder.

De dames hebben overigens voor het eerst “last” van de zomertijd. Ze waren met geen tien paarden hun bed in te krijgen. Edwin stopt nu Laura voor de zoveelste keer in bed. En Sabine is ook nog steeds wakker (op moment van schrijven 21.34).

5 gedachten over “Strand en zwemmen

 1. Daar hadden ze bij ons gisteren avond nou helemaal geen last van. De meiden mochten een film af zien die wel tot half negen duurde, dat was het einde. Niet doorhebbende dat ze toch wel een beetje genept werden aangezien ze normaal om 8 uur in bed liggen. Maar vanmorgen was het andere koek, ze wilden niet geloven dat het al zeven uur was, ik had er zelf ook nog wel even een uurtje langer in willen liggen! Afwachten hoe het vanavond gaat?!

 2. Wat leuk zo’n maandelijks uitje zeg!! Mooi fiets heeft Sabine, Madelon heeft ook een soortelijke fiets gehad, handig vooral dat er een duwstang aanzit 🙂

  Groetjes, Gonny.

 3. heee Laura en Sabine,

  Jullie hebben zich wel vermaakt zie ik 😀 en wat kan je goed fietsen 🙂 toppie gewoon meid !
  Nou ik ben een beetje ziek dus ik weet niet wanneer ik weer langs kom .. zouden jullie het goed vinden als ik jullie link. Ik hoor het wel van jullie

  Liefs its me Tieneke

 4. Prachtige foto’s. De zee is eigenlijk altijd prachtig. Door het zand sleuren is natuurlijk niet bevordelijk voor Edwins rug!
  Heb zelf in het verleden ook al eens behoorlijke rugklachten opgelopen bij het sleuren van Madelon (incl.buggy) over het strand.
  Groetjes, Adolf.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.