Eerste prijs en blazen

klik voor groter

Vandaag hebben we Sabine wéér van school gehaald omdat ome Jos jarig was. Op school wachtte ons een grote verrassing; Sabine had de eerste prijs gewonnen in een tekenwedstrijd. We wisten niet eens dat ze er aan mee had gedaan. Spannend hoor. Klasgenootje Jasper had de vierde prijs. Volgende week is er woensdag en donderdag een tentoonstelling met de (winnende) kunstwerken en donderdag om half 5 is de prijsuitreiking Dit alles vindt plaats in het Kennemer Theater. Leuk hoor. Wat een topweek. (de scan is niet zo duidelijk want het is een (slechte) kopie van een potloodtekening).
Vanmorgen is ze trouwens ook nog op de foto geweest bij de schoolfotograaf. Ik ben heel benieuwd.
Meteen uit school vandaan zijn we naar Jos gereden en hebben we lekker “gefeest”. Op de terugweg gebeurde er ook nog wat spannends; ik kreeg mijn allereerste blaastest. Zoals ik al had verwacht was het allemaal dik in orde en mocht ik zo weer doorrijden.

3 gedachten over “Eerste prijs en blazen

 1. Hahaha je 1e blaastest! Soort van ontgroend dus 🙂 Toen ik nog in Amsterdam woonde moest ik bijna wekelijks blazen als ik van m’n werk kwam op vrijdag, dan stonden ze standaard om de hoek! Maar je had dus niet teveel gedronken ;)…
  Wat leuk dat Sabine die tekenprijs gewonnen heeft! Wie weer wordt dat nog wat in de toekomst, stoer hoor!

 2. Wouw wat kan jij mooi tekenen zeg 🙂 ennn inderdaad Dinnie ik ben gek op kinders, ik ben met mijn 19jaar ook nog een kind !

  Sabine proficiat meid ! dikke kus voor jou !

  liefs its me Tieneke

 3. Blazen. Voor mij vorig jaar op het werk (trein) en in de auto zo’n 21 jaar geleden voor het laatst.
  Leuk Sabine, een eerste prijs. Als je moeder nu gewoon een foto van de tekening maakt? Want dit is amper te zien, helaas.
  Groetjes, Adolf.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.