Hoera

Omdat ik natuurlijk niet kan achterblijven na de muzikale hulde die ik van Abby had gekregen op mijn verjaardag van Billy Idol. Hier ook eentje uit de oude doos. Omdat we nu allebei ook Γ¨cht oude dozen zijn.Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket

Abby van harte gefeliciteerd (nogmaals)Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket

Deze draaiden ze bij ons meestal om 12 uur in de plaatselijke disco en dat zal in A’dam vast ook wel met enige regelmaat het geval zijn geweest. Destijds werd ik er gek van maar nu wel weer eens leuk om te horen (ja ja ik zit niet meer elke week in de disco hoor!)

7 gedachten over “Hoera

 1. Wat lief! Dankjewel Dinie!! Ik ben een beetje laat vandaag maar je begrijpt wel hoe dat komt πŸ˜‰
  Tegenwoordig moet ik aan zo’n box met chocolaatjes denken bij dit liedje. Ik vond hem vroeger ook irritant, hahaha. Ze hadden ook nog een liedje “get down on it”, die vond ik ook altijd zo leuk πŸ™‚

 2. Hoi Hoi ..

  Ik zal jullie van de week in mijn lijst zetten (op dit moment te ziek ga zo ook naar bedje toe)
  Ik begrijp dat jullie het moeilijker hebben om een oppas te vinden en tegenwoordig is het ook moeilijk om een vertrouwde oppas te vinden. Geef je 1 advies plaats geen advertentie daar ben ik zooo op tegen he.. je weet gewoon niet wat je in huis haalt. Helaas woon ik echt te ver weg (volgens mij wel een paar uur rijden) anders had ik wel willen komen oppassen hoor πŸ™‚ lijkt me geweldig om de meiden van jullie te zien en mee te knutselen e.d maar nu heb ik ook een stop moeten zeggen tegen het aannemen van oppaswerk want tjee… ik zit prop maar ook propvol.. ik begin ondertussen beroemd te worden πŸ˜› hihih ik word alsmaar gevraagt πŸ˜›

  Nou ik kom je een dikke knuff brengen, voor jullie allemaal ik duik nu lekker mijn bedje in ben ook hartstikke moe !

  Liefs its me Tieneke

 3. @Astrid-Ja vond jij hem destijds zo cool dan. Ik werd er doodmoe van, net las het liedje van Stevie Wonder Happy Birthday.
  Ik vond Joanna erg mooi van Kool
  @Gonny-Ja als ik hem nu hoor vind ik het wel leuk maar toen xc3xa9cht niet!
  @Abby-Ja ik snap het wel hoor, afgemat door de bouwvakkers;) En die box choco’s bestond toen nog niet. Ik moest toen ik jouw reactie las ook meteen aan Forrest Gump denken (life is a box of chocolates. Wist echt niet meer dat Get down on it van hun was trouwens.
  @Itsmetieneke-Arme Tieneke, zo ziek en evengoed nog even loggen ;).
  Nou het is idd meer het probleem wat jij zegt. Ik ken heel veel meisje die vast wel willen oppassen maar die vind ik nog te jong, zowel qua leeftijd als qua vernatwoordelijkheidsgevoel. ik heb sosm het idee dat ik op de leeftijd van 13, 14 een stuk meer daarvan had als tegenwoordig, amar dat zal de blik van “oud en wijs” wel zijn, hahaha. En een advertentie plaatsen stuit mij ook tegen de borst hoor anders had ik dat allang gedaan. En we hebben wel een goede oppas (mijn moeder) maar we willen haar ook een beetje ontlasten en gewoon af en toe iemand anders laten “zitten”. Wel lekker dat jij zo volgepropt zit dat geeft toch wel een goed gevoel! Beterschap meissie!

 4. ‘afgemat door de bouwvakkers…’ hahahaha, wat moeten de mensen die mijn verhaal niet kennen wel niet denken πŸ˜‰
  En over Forest Gump gesproken, volgens mijn broer had hij ook spalkjes in de film in het begin, dat kan ik me niet herinneren, jij?

 5. @Abby-haha ja je hele reputatie naar de maan. JA Forrest Gump had zelfs beugeltjes aan, dat wist ik nog wel terwijl Sabine er toen nog niet was. keek er de tweede keer (na Sabine)wel met heel andere ogen naar trouwens.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.