Wat nu weer!

Ik geloof niet dat ik hier blij mee kan zijn. Het is verdorie iedere keer weer een crime om op tijd bij de VU te verschijnen. Sta je niet in de file dan moet je wel drie kwartier rondrijden op de parkeerplaats. En nu willen ze ook nog het parkeren moeilijker maken. JE mag nog steeds met een europese gehandicaptenkaart op alle algemene invalidenparkeerplaatsen staan, maar….die zijn er amper op de openbare parkeerplaats bij de VU. De invalidenplekken bij de poli zijn zo goed als altijd bezet. Nu mag je nog steeds wel gratis parkeren maar dan moet je eerst een dagkaart halen bij een of ander loket. Nou je mag van parkeren geen handicap maken. Ik vraag me af wat ze hier nu meer opschieten. Ik vermoed dat men hierdoor de diefstal wil tegengaan want je zult je wel moeten legitimeren daar. Maar zie je me al gaan. Naar de VU eerst even langs de gemeente om een dagkaartje te halen. En nou ben ik ook niet te beroerd om te gaan betalen maar als je eens weet hoe lang we daar vaak moeten wachten voor we aan de beurt zijn. Dan gooi je er altijd ruim voldoende (lees veel te veel)in of je moet halverwege maar weer even terug. M.a.w. ik word hier xc3xa9cht niet blij van.

klik voor groter

5 gedachten over “Wat nu weer!

  1. Waaaaaaaaaat???????????!!!!!!!!! Het moet niet gekker worden hoor!!!! Dit is toch niet te doen!! Beseffen ze wel waarom gehandicapten in de 1e instantie gratis parkeren?! Zodat ze niet naar zo’n parkeerpaal hoeven te lopen/rijden/strompelen. Nee, of je dan maar liever even naar het stadsdeel komt! Grrrr (ik mis die smileys bij webstreepjelog nu echt heel erg!) En wat als je het niet doet, krijg je dan een wielklem, onee dat doen ze niet meer he, een bekeuring dus…

  2. Jaaaaaaa! Maar jij had het dus nog niet gehoord. Vallen jullie niet onder A’dam dat je zelf een A’damse kaart kunt aanvragen?
    Ik moet nog even op die site koekeloeren maar ik vrees met grote vrezen. Ik hoop dat hij iig per post aan te vragen is. Ik zag mijn geest alweer dwalen…

  3. Nee, wij vallen niet onder amsterdam wat dat betreft. Ik hoor dit echt voor het eerst!! Ik vind het nog steeds onvoorstelbaar hoor, ondanks ik van de 1e schrik bekomen ben :S Als je naar je werk moet, kun je vanaf nu voor een afspraak in de VU dus gewoon een vrije dag gaan nemen! Ze zijn echt van de p** ger*** hoor, grr
    Ik hoop ook dat er schriftelijk wat te regelen valt maar als ik jouw stukje lees, moet je gewoon naar zo’n kantoortje van hun om die dagkaart op te halen. Nu zullen de invalideplekken helemxc3¡xc3¡l altijd bezet zijn beneden.

  4. Het blijkt maar weer hoe vreselijk blij je moet zijn dat je van zo’n speciale parkeerplaats gebruik kunt maken, toch??? Echt, te triest voor woorden, ze moeten zich kapot schamen!!

    Groetjes, Gonny.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.