Koper

Ik was er van overtuigd dat we "brons" hadden gehaald. Maar nee, na even nadenken bleek oma toch gelijk te hebben en is het onze koperen bruiloft geweest gisteren.

Ongelofelijk zeg. Dat we al weer zo lang getrouwd zijn. Er zijn er velen die dat niet eens halen. Maar ik kan me niet voorstellen dat dit al zo lang geleden is allemaal.

klik voor groterklik voor groter

Gisteren zin we gezellig uit eten geweest met opa en de oma’s. De kids hebben zich ook prima vermaakt in de speelhoek van Het Zomerhuis.

8 gedachten over “Koper

 1. Hoi Dinie,
  van harte gefeliciteerd nog met deze mijlpaal en leuk dat je d etrouwfoto’s er bij hebt gezet zeg!
  wij zijn pas in 2004 getrouwd haha hadden we meteen 2 bruidsjonkertjes he?
  dus straks op 21 mei hebben we een klein feestje voor onze 3 jaar…ik ken mijn man al wel vanaf 1994…

 2. Hoi Dinie,

  een blaasbalg hebben wij niet nodig gehad nee….de wind blies hard genoeg…maar toen het vuurtje eenmaal brandde ging het prima…een echte scout gebruikt alleen lucifers he?(vanwege de harde wind hebben we wel een prop papier gebruikt geen andere materialen zoals aanmaakblokjes of enge spiritus..wij als vrouwen staan ons mannetje wel…(als wij thuis bbqen worden er wel aanmaakblokjes gebruikt hoor hahaha)
  het enige nadeel is dat je zo gaat ruiken van een kampvuur…(alhoewel je hetzelf niet eens meer in de gaten hebt als je er maar lang genoeg staat)

 3. Wat een prachtig bruidspaar waren jullie… en zijn jullie nog steeds natuurlijk! Al zoveel jaar samen, zoveel jaar lief en leed gedeeld, dat is inderdaad tegenwoordig uniek!!!

  Groetjes, Gonny.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.