Slaapkopje, mafketel….

klik voor groter

Na de hele dag buiten in de tuin te hebben gespeeld ging Laura even in onzer slaapkamer uit het raam kijken of de bus van Sabine er al aankwam. Ze lag half op mijn nachtkastje en half op het kussen. Even later lag Sabine tijdens het katheteriseren een Donald Duckje te lezen en moest erg lachen om het woord mafketel. Tja waar komt dat vandaan en wat betekent het precies. Ik zeg weleens mafkees maar ook geen idee waar dat vandaan komt. Dit staat in de dikke Vandale online maar waar het woord vandaan komt: geen idee!

Wat een mafketel, maar het is wxc3xa9l mannelijk gnagna

6 gedachten over “Slaapkopje, mafketel….

 1. Hahaha, wat een geweldige foto van Laura! Ik ken dat nog wel van Nikita, die viel ook op de gekste plekken in slaap, kzal er ook eens xc3xa9xc3xa9n plaatsen als ik ze nog kan vinden;)
  Mafketel, misschien een ketel die je opzette en dat je dan ff ging maffen ofzo :S hahaha Tja als je soms over woorden nadenkt ….
  Ps: je hebt het wxc3xa9xc3xa9r gedaan he met dat popupje! Alleen jammer dat hij niet ok vanzelf weer sluit 😉

 2. hahaha wat een geweldige foto zeg!
  doet mij er aan denken dat hier de boys altijd zo lekker op de fiets in slaap konden vallen…de 1 voorop de ander achterop…fietst niet echt makkelijk kan ik je verzekeren haha maar ik scheen dat als kind ook heel goed te kunnen

 3. @ Abby-Ja leuk die oude foto’s.
  Ik zoek met dat popupje nog een automatisch afluitscriptje maar weet niet wat ik moet zetten achter onmouseout (suggesties?)
  @ Miranda-Laura viel idd ook altijd op de fiets in slaap. Sabine nooit die vond het veel te interessant allemaal. Ik schijn ook last te hebben gehad van overal in slaap vallen.

 4. Kun je daar niet gewoon ‘1’ achter zetten? of juist ‘0’, probeer het eens 😉
  Ik zal morgen even een leuke foto opzoeken 🙂

 5. Wat een slaapkopje zeg hihihi….Ik wou dat Nicky eens wat makkelijker ergens anders kon slapen….Die slaapt alleen maar in haar eigen bed of…..als ze heeeel erg moe is in de auto…..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.