Alles goed

Gisteren had Sabine dan wel weer hoofdpijn toen ze uit school kwam en ook weer verhoging toen ze uit bed kwam. Maar….’s middags bij de huisarts bleek er niet meer aan de hand te zijn dan een hele fikse verkoudheid. Haar urine was schoon (had ik voor de zekerheid ook maar even meegenomen) en ook haar longen waren goed. Geen gekke dingen in haar buik, Haar plekje zag er goed uit en ze mocht zelfs zwemmen.
Het zwemmen ging gisteren weer heel goed (aldus Edwin, ik lag met Laura in het ondiepe). Het zou leuk zijn als ze nu voor de zomervakantie voor haar B kan gaan zwemmen.

Wat is het toch steeds een lekker lenteweertje. Heerlijk gewoon. Gisteren lekker in de tuin gestudderd. Heb mijn fiets even aangepakt. Ik had al dagen een zachte band die ik leek wel niet goed hard opgepompt kreeg. Had al flink gepompt zonder resultaat. Dus ik bekeek even mijn ventiel en toen was de band helemaal lek. Na nog een sessie pompen van 20 minuten was hij weer aardig vol, maar toen ik Laura wilde halen van school was hij helemaal weer leeg. ‘s Middags maar eens goed gekeken en een nieuw rubbertje er omheen gedaan. Ik heb me weer ongans staan pompen (volgens Edwin ben ik hardstikke gek want na 5 minuten had hij al vol moeten zijn) tot ik kramp in mijn bovenarmen kreeg.
Tussendoor heb ik maar even mijn dubbele standaard eraf gehaald. Hij was veel te hoog voor mijn fiets en bovendien was er een dopje afgegaan en stond hij scheef. Nu zit er een stevige enkele standaard onder. Heb ook maar meteen even uitgeprobeerd of het (eigenlijk voor grotere kinderen) zitje op deze fiets paste achter. We hadden hem voor Sabine gekocht topen ze uit de Bobike was gegroeid, maar die zat hier niet stabiel in. Ze vond het doodeng ondanks de klittenbandjes waarmee we haar voeten vast hadden gemaakt. Het Bobike achterzitje zit nu bij Edwin op de fiets. Ik wilde eerst een extra aansluitklem kopen voor bij mij, maar misschien dat Laura hier al wel op kan. Voorlopig past ze nog makkelijk in het voorzitje en dat vind ik ook wel zo gezellig eigenlijk. Laura heeft ondertussen de fiets van top tot teen gesopt. Ze was kleddernat.
Er zit trouwens nu een heel nieuw ventiel in en de band is weer hard.

Sabine heeft morgen en vrijdag vrij (studiedagen op school). Morgenmiddag komt haar vriendin Fenna spelen en vrijdag gaan we iets leuks doen want dan zijn Edwin en ik 12,5 jaar getrouwd. ‘s Avonds gaan we uit eten. Als de reservering online gelukt is dan gaan we naar "het Zomerhuis" in Wijk aan Zee. We gaan met opa en de oma’s. Een wat uitgebreider feestje komt in juni in een strandtent naar alle waarschijnlijkheid

2 gedachten over “Alles goed

  1. Je hebt je roeping gemist!!! hahaha, je had fietsenmaker moeten worden ๐Ÿ™‚ Alhoewel, 20 min. pompen?! Daar zit wel wat in wat Edwin zegt, of wilde je van die dragracewielen ๐Ÿ™‚
    Nou ben ik toch wel benieuwd wat voor een stoeltje je hebt wat voor Sabine was, wat is dat voor merk? Of is dat een aangepaste? Dat stoeltje voor Mika past nog wel, maar ik zoek alweer iets groters wat geschikt is. Dan weet ik in ieder geval wxc3ยกt ik zoeken moet ๐Ÿ˜‰

  2. Het ene moment loop je te pompen, xc3xa9n opeens zit er een nieuw ventiel op! Hoe doe je dat?
    Vast gefeliciteerd voor vrijdag!
    Groetjes, Adolf.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.