Terug bij af

klik voor groter

Sabine kwam met een lang gezicht thuis. Er konden geen lachjes meer vanaf vandaag. Ze had hoofdpijn en last van haar oog. Ze heeft niet gegeten alleen haar (mini)toetje en met moeite haar drinken naar binnen gewerkt omdat dat van ons moest.
Ik denk dat de hoofdpijn een bijwerking is van de aciclovir (de bijsluiter ligt nog in de auto) en dat je er daarom veel bij moet drinken. Als ze morgen nog zo is hou ik haar maar thuis en ga ik alleen even met haar naar de revalidatiearts. Laura hoest nu de longen uit haar lijf en Sabine doet er een schepje bovenop. De plekjes van Sabine zien er ook al weer even een stukje akeliger uit.

8 gedachten over “Terug bij af

 1. Arme Sabine, ik heb wel met haar te doen hoor šŸ™ Het gaat er idd eerst wat heftiger en vuriger uit zien. Ik vergelijk het maar met de gordelroos die ik xc3xa9xc3xa9n keer in de zoveel tijd heb, dat is echt heel naar en pijnlijk. Je hebt gelijk hoor, ik zou haar ook thuis houden nu ze zich zo naar voelt.
  Geef haar maar een dikke knuffel van me!!
  Beterschap met je moppies!

 2. Oh wat zien de plekken er vurig uit zeg, ze zeggen wel eens dat het eerst slechter wordt dan beter maar dit is echt heel heftig. Wat een ellende dat ze zich zo ellendig voelde, ik hoop wel dat ze lekker slaapt nu. Nou kan me voorstellen dat je haar morgen thuis houdt als ze niet is opgeknapt….nou en dan ook nog eens een klein zeehondje in huis…het is echt een ziekenboeg bij jullie….heel veel beterschap voor Sabine en Laura….

 3. @ Abby– Ja, gordelroos is ook een vorm van herpes, toch? Heb jij het zodanig dat je ook zenuwpijn hebt? Poeh mijn oma had dat in haar gezicht, heel naar.
  @ Linda– Zo grappig, ik dacht dat ze heel raar lag te hoesten of zo, maar ze heeft een half uur lang gelachen in haar slaap. Dus dat zit wel snor ;).

 4. Ach jakkie zeg, wat akelig!!! Zieke kindjes, dat gaat door merg en been en zeker zo’n bijzonder kindje als Sabine, nog kwetsbaarder toch?

  Sterkte ermee hoor en vertrouw je het niet, gewoon weer naar de huisarts hoor, beter xc3xa9xc3xa9n keer teveel als xc3xa9xc3xa9n keer te weinig, toch?

  groetjes, Gonny.

 5. Ik heb het altijd op mijn onderrug en ook altijd dezelfde plek zo’n beetje. Dan heb ik idd ook zenuwpijn en moet dan ook voorzichtig gaan zitten. Zelfs autorijden is dan lastig. Ik heb het alweer een tijdje niet gehad dus dat klop ik weer ff af! šŸ˜‰

 6. Wat ziet dat er akelig uit zeg. Wat een zieke foto’s allemaal. Gelukkig zijn je dochters op de kopfoto wel met gelukkige gezichtjes te zien!
  Groetjes, Adolf.

 7. Tis echt een ziekenboeg bij jullie. Wat zielig voor die meiden. Aan de ene kant wel lekker dat ze gelijktijdig ziek zijn, maar wat zal jij gesloopt zijn. Laat de zon en warmte maar komen, dit kwakkelweer is slecht voor iedereen.Sterkte allemaal, en niet zelf ziek worden!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.