Oud filmpje

Gexc3xafnspireerd door de avonturen van Jens heb ik even een filmpje uit de oude doos gevist. Heb er destijds volgens mij alleen een foto van geplaatst omdat het met filmpjes allemaal nog niet zo makkelijk ging als nu.

Ze was net een paar weken 1.

3 gedachten over “Oud filmpje

  1. hahaha toch moet ik er stiekem wel om lachen hoor….maar is ze niet ziek geworden van die stift?
    ik moet eerlijk zeggen dat jeremy en justin dit soort acties niet hebben uitgehaald…klinkt vast raar…ik weet wel dat Jeremy bijna 7 was en op een gelpen zat te sabbelen op de camping…totdat opeens zn hele mond vol met glitterinkt zat…..
    Justin heeft nu nog wel eens van die kuren dat ik denk: moet dat nu nog? haha die haalt de schade blijkbaar in!

  2. Hahahahaha prachtig….Zo hebben wij nog een foto van Lisanne die een hele pot nivea op d’r gezicht heeft gesmeerd….
    En raad eens Nicky heeft ook errge grote belangstelling vooe creme…dus een gewaarschuwde mama telt voor 2…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.