Avonturen in de gipskamer

Klik op de foto voor de rest van de foto's

Gisteren hadden we een afspraak om te gipsen bij de instrumentmaker die voor Sabine haar inmiddels derde reciprocator gaat maken. Ze heeft mooie blauwe stof met hartjes uitgekozen. Eerst wilde ze de puppy’s maar dat heb ik haar uit het hoofd weten te praten omdat ze deze reci waarschijnlijk ook nog wel heeft als ze 12 is. Voor de spalken heeft ze spijkerstof, maar wel een andere print dan die ze nu heeft gekozen.

Het was allemaal weer erg gezellig. Sabine vindt het allemaal wel leuk daar. En hebben ook nog even vreselijk gelachen toen ze de "sok" aanmoest over haar hele lichaam. Hij zat aardig strak en Ger knipte hem bij haar "decolletxc3xa9"een beetje in. Ze vond het prachtig, alleen de flapjes vielen steeds omlaag. Ik meerk nu wel dat ze ietsje preutser gaat worden ook al heeft ze het liefst dat al haar vriendjes en vriendinnetjes gewoon meegaan bij het plassen (katheteriseren). Dat hebben wij nu sinds een paar jaar wel afgekapt. Op school doen ze het niet meer voor de privacy en wij vinden dat ook wel prima zo nu ze al zo groot is. Tenslotte ga je ook niet met je vriendinnetje mee de wc in.

Hopelijk is de reci 19 maart, als we de afspraak in de VU hebben, al klaar. Dat zou razendsnel zijn, maar wel prettig. Dan kunnen we ook aan de slag met de nieuwe, of aan passingen aan de oude, rolstoel.

Sabine en ik zijn na het gipsen heerlijk de stad in geweest (stadten en stappen). Maar daarover later meer. Ik ga nu even gezellig relaxen beneden op de bank. We hebben vanmiddag flink gefeest met het kindercarnaval (ook daarover later meer). En het is me net lichtelijk in mijn rug geschoten ook toen ik Laura uit bad tilde.

2 gedachten over “Avonturen in de gipskamer

 1. Hoi Dinie,

  tja kleine meisjes worden ook groot he?

  Justin heeft er nog geen problemen mee maar Jeremy (10 jaar) begint ook te veranderen…

  wel goed van je dat je haar de puppy print voor ahar nieuwe reci uit ahar hoofd hebt weten te praten want net wat je zegt: vind ze die puppy’s op haar 12de ook nog zo leuk?

  ik ben benieuwd naar het evrslag van het kindercarnaval!

  succes met je rug doe het kalm aan!

 2. De strip van Sabine onder het gips is iets langer dan die Mika had hahahaha
  Op zich niet zo gek dat ze wat preutser begint te worden, Nikita kreeg dat ook op die leeftijd.
  En voorzichtig met je rug! Lekker rustig met een borreltje op de bank ;)ghehehe

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.