Ik ben hem kwijt….

….aan mijn eigen dochter.

Met enig gevoel voor drama, maar die kleine smurf heeft dus het alleenrecht opgexc3xabist gedurende de dag.Kleine smurf

Ik heb hem gisteravond opgehaald. Gelukkig was hij niet zo zwaar als ik vermoedde want hij moest van een (smalle) trap af en de auto kon ook nog niet eens voor de deur staan. Was nog wel even zoeken in het donker. Op goed geluk parkeerde ik bij een hofje en het was meteen de goede ook.

Het valt me niet tegen. Of het ook resultaten gaat opleveren moeten we nog zien. Iedereen die zo’n ding had of heeft staan zegt altijd dat ze hem tot hun grote schaamte bijna nooit gebruiken/hebben gebruikt.Ohohohohohoh We zullen zien. Ik kan hem altijd weer op marktplaats zetten Toedeledoki.

Laura vindt de crosstrainer dus helemaal geweldig en ze illustreerde toevalligerwijs ook meteen even een voorgaand logje.Ik ben lelijk en in ben trots Al was de intonatie nu ixc3xa9tsje anders.

6 gedachten over “Ik ben hem kwijt….

  1. wij hebben een hometrainer en waarempel hij wordt (af en toe…) gebruikt!
    Ben benieuwd wat je er van vindt! Wij moesten toen kiezen: fiets of crosstrainer. Ik was voor de laatste.. en je weet nu dus wie “gewonnen” heeft bij ons…;)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik ben hem kwijt….

….aan mijn eigen dochter.

Met enig gevoel voor drama, maar die kleine smurf heeft dus het alleenrecht opgexc3xabist gedurende de dag.Kleine smurf

Ik heb hem gisteravond opgehaald. Gelukkig was hij niet zo zwaar als ik vermoedde want hij moest van een (smalle) trap af en de auto kon ook nog niet eens voor de deur staan. Was nog wel even zoeken in het donker. Op goed geluk parkeerde ik bij een hofje en het was meteen de goede ook.

Het valt me niet tegen. Of het ook resultaten gaat opleveren moeten we nog zien. Iedereen die zo’n ding had of heeft staan zegt altijd dat ze hem tot hun grote schaamte bijna nooit gebruiken/hebben gebruikt.Ohohohohohoh We zullen zien. Ik kan hem altijd weer op marktplaats zetten Toedeledoki.

Laura vindt de crosstrainer dus helemaal geweldig en ze illustreerde toevalligerwijs ook meteen even een voorgaand logje.Ik ben lelijk en in ben trots Al was de intonatie nu ixc3xa9tsje anders.

6 gedachten over “Ik ben hem kwijt….

  1. wij hebben een hometrainer en waarempel hij wordt (af en toe…) gebruikt!
    Ben benieuwd wat je er van vindt! Wij moesten toen kiezen: fiets of crosstrainer. Ik was voor de laatste.. en je weet nu dus wie “gewonnen” heeft bij ons…;)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.