VU again

Gisteren heb ik Sabine van school gehaald omdat we een afspraak hadden met de kinderneuroloog. Sabine had er helemaal zin en en we moesten hem ook nog de groeten doen van een paar klasgenootjes.

OP de Boelelaan aangekomen reden we weer tegen het welbekende probleem aan. Geen parkeerplaats te bekennen. En ik zag nu dat de parkeerplaats waar we maandag een half uur rondreden weg gaat dus dat zal wel helemaal een zooitje worden straks.
We waren 35 minuten te vroeg en ik had weinig zin om rondjes te rijden op de parkeerplaats zelf (en groen en geel van ergernis te worden). Ik heb even de omgeving verkend op pakeergelegenheid. WAARDELOOS dus! Na een minuut of 10 begon Sabine ineens te huilen: "maar ik wil wxc3xa9l naar de dokter hoor" Ik was even perplex. We hadden nog ruim de tijd. "Ik heb hem al zo lang niet meer gezien. Ik heb hem gewoon gemist hoor, mama!" Ik wist even niet wat ik hoorde. Hahaha die griet van me. Ze had zich helemaal verheugd op de sessie met de prikstokjes ("voel je dit, voel je dat") en dat ze hem dan weer kon foppen. Gelukkig vonden we een plekje (geen officixc3xable maar gelukkig stond de parkeerwachter even verderop en die zei dat we er mochten parkeren) Helaas wel midden in de prut. Ik heb Sabine er met pijn en moeite aan mijn kant uitgefrummeld, ik had het er warm van. Maar we hadden tenminste een plekje. We hadden nog maar net tijd om even te katheteriseren. klik voor groterHoewel het spreekuur een uur uitliep maar ja dat weet je ook niet van te voren. En het was wxc3ยกrm daarbinnen. Pfffff zeg. Zelfs Sabine klaagde erover.
De dokter (Smit) heeft alle vragen eigenlijk aan Sabine gesteld en ze heeft keurig geantwoord. Ik heb af en toe geknikt en verduidelijkt. Ze is weer goedgekeurd! Geen bijzonderheden. Haar ogen stonden goed en de rug was nog steeds recht. Alles was gewoon hetzelfde. Jammer genoeg voor Sabine: geen prikstokjes. Ze baalde alleen dat ze was vergeten te vragen of hij familie was van Jan Smit, hahaha.

In Wijk aan Zee hebben ze jaarlijks een wereldberoemd schaaktoernooi (Corus vh Hoogovens). Bij Sabine op school doen ze met de hogere klassen ook mee (bron: Sabine) en bij Sabine in groep 4 krijgen ze schaakles. Ze zijn er ook al wezen kijken. Deze foto heeft Sabine genomen vanuit de auto gisteren. Keurig scherp hxc3xa8? Ik heb alleen het dashboard erafgeknipt maar verder geen geshop eraan.

Corus Schaaktoernooi

3 gedachten over “VU again

 1. Hoi Dinie…

  Fijn dat Sabine weer helemaal is goedgekeurd zeg!

  en Sabine je bent een topfotografe meid!

  ps wel jammer dat het parkeren weer zo moeizaam ging

 2. Oh wat een ramp als die grote parkeerplaats dichtgaat!! Ik sta altijd daarachter als je doorrijdt einde rechts bij dat tennispark, ook in het zand maargoed, ik sta dan wel ๐Ÿ˜‰
  Wat leuk die foto met de neuroloog. Heb jij gevraagd of je die foto mocht maken? Ik doe het meestal maar niet, al zou ik het wel willen natuurlijk!! Volgende keer doe ik het ook ๐Ÿ™‚
  Die foto die Sabine heeft gemaakt is idd mooi zeg !

 3. Tjemig, wat een gedoe met die parkeerplaatsen. Mag je nog blij zijn ook dat je wat vroeger daar was. Pfff.

  Hihi ja dat is een perfekte foto. Psies op tijd genomen ook; de hele tent staat er op! Talentje hoor ๐Ÿ˜€

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.