Nieuwe accu

VAnmiddag dacht ik even te gaan rijden en in eerste instantie startte hij toen ik hem testte voordat ik Laura in de auto had zitten. Maar toen bleek dat het autostoeltje nog binnen stond en toen ik weer opnieuw wilde starten, helaas pindakaas. Gelukkig kwam net de buurman eraan en die had startkabels (wij ook ik heb alleen geen idee waar die krengen liggen) en toen reed ie weer (bedankt Jeroen!). BEn meteen maar even bij Ford langsgereden maar die hadden het loeidruk. Maar gelukkig kon de Quickfit het binnen een uurtje oplossen. Meteen nieuwe ruitenwissers er op laten zetten en we kunnen er weer even tegen deze winter.

Vanmiddag kwam Noor Laura ophalen om met de poppenwagens buiten te spelen en daarna hebben ze binnen een fotolijstje geschilderd van gips. Hadden we al een keertje gedaan met Sabine en Amber erbij en Noor wilde ook heel graag dus ik had ze al een keer gegoten en nu was het zover. Ze moeten nog even afgemaakt worden. Ik heb wel vast foto’s van ze gemaakt en die zijn zxc3xb3 schattig.

Sem kwam al om kwart voor vier om met Sabine te spelen maar die was er nog niet, hij wilde zowaar blijven wachten. En uiteindelijk bleef hij gezellig bij ons eten ook. We aten pizza omdat Edwin uit eten was en dan mogen de meiden altijd kiezen wat wij gaan eten. Dus hij viel met zijn neus in de boter. Sem zit bij Sabine in de klas en woont toevallig ook nog een straat achter ons.

Al met al een gezellige middag en de meiden gingen ook zonder morren slapen.

8 gedachten over “Nieuwe accu

 1. Fijn dat je nu een nieuwe accu hebt, ben je van die ellende ook weer verlost….wat een ontzettend leuke foto’s zijn het weer zeg, die zullen mooi uitkomen in de lijstjes die ze gemaakt hebben….gezellig zo’n middagje en dan als afsluiting pizza, beter kan gewoon niet. 🙂

 2. Toch niet slecht he, kwikfit? Ik heb ook een keer in een noodgeval bij kwikfit per direct een nieuwe accu ‘gekregen’. Weer een zorg minder 😉
  Leuk zeg die fotolijstjes! Mika wil de laatste tijd niet meer verven, hij raakt steeds gefrustreerd dat het niet lukt zoals hij wil, echt zo sneu 🙁
  Rijdt Sem niet met hetzelfde busje als Sabine dan? (omdat Sabine er nog niet was)
  Wel leuk een klasgenootje zo dichtbij!

 3. hoi Dinie…

  dus jullie bus is nu echt helemaal winterklaar?

  gelukkig dat de kwik fit het snel op kon lossen!

  ps leuke foto’s die je gemaakt hebt en wat een leuk idee gipsen fotolijstjes….

 4. Ik kan zelf voor in de winter ook wel een nieuwe accu gebruiken, brrr die startproblemen ‘s ochtends, vooral nu het koud is en het bedje nog zo lekker warm. Affijn jouw karretje wil weer, gelukkig maar, als je de weerberichten hoort.

 5. Hoi Dinie,
  even een antwoord op jouw vraag (op mijn log) met naald en draad ben ik heel creatief maar niet met een naaimachine…ik borduur heel graag (ook naamrandjes voor op handdoeken dus altijd een origineel cadeautje bij de hand)

  en als scout zijnde ben je wel primitieve omstandigheden gewend….het leukste ervan vind ik dat ik in 1984 zelf ook dit project heb meegemaakt als leerling van diezelfde basischool….

  ps het dreigende corset is een hele goede stok achter de deur (nu maar hopen dat het 3 weken lang werkt zodat hij resultaat boekt)

 6. Ja grinnik…volgens mij hebben veel mensen startkabels maar zijn ze die kwijt wanneer ze nodig zijn. Net zoiets als de ijskrabber. Die ligt ook altijd ergens als je hem dan een keer nodig hebt. Maar gelukkig heb je een vriendelijke buum!

  Hihi leuk die foto’s! De lijstjes zijn heel mooi geworden 😀

 7. Ik heb ook een nieuwe accu nodig. Die van mij is dan ook echt helemaal leeg! Gister heb ik 2 keer de ANWB moeten bellen. En als ik straks naar de garage moet gaan voor een nieuwe accu moet ik weer de ANWB bellen. Wel makkelijk als je lid bent en er problemen zijn, even bellen en je problemen zijn meestal opgelost

 8. Ik heb ook een nieuwe accu nodig. Die van mij is dan ook echt helemaal leeg! Gister heb ik 2 keer de ANWB moeten bellen. En als ik straks naar de garage moet gaan voor een nieuwe accu moet ik weer de ANWB bellen. Wel makkelijk als je lid bent en er problemen zijn, even bellen en je problemen zijn meestal opgelost

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.