Valt niet tegen

Na alle gevolgen van "zwangerschapsdementie" en "drankmisbruik"proost bij feestjes en partijen haal ik toch nog steeds VWO-niveau. Al had ik bij de laatste keer (volgens mij was dat 2002) 132 geloof ik. Ach ja ik ben geen 40 meerhelaas

klik voor groter

Wie heeft er nog meer meegedaan?

Ik moet wel nog even erbij vermelden dat ik geen jota snapte van dat gedoe met die dieren of eerlijker: ik had weinig zin om me daar te veel in te verdiepen.

8 gedachten over “Valt niet tegen

 1. Ik heb niet meegedaan, ik kwam er achter dat het aan de gang was toen het bijna afgelopen was….best wel opt tijd vind je niet…ik denk dat ik ook gezakt ben ….ach het is de leeftijd hxc3xa9?;-)

 2. Mijn ogen vallen al bijna dicht dus die test doe ik nog wel een keer als ik lekker fit ben šŸ˜‰
  Maar gefeliciteerd met het resultaat!

 3. Hoi Dinie
  ik heb laatst ook meegedaan en had een sore van 119 hahahaha
  maar dat gedoe met dat kompas door die straatjes heen was niets voor mij (ik zeg ook altijd dat ik geen richtingsgevoel heb en dat noemt zich dan scout hahaha)
  maar wat bedoel jij met die vragen over die dieren?

 4. @ Linda– Ik heb hem gisteren online gedaan hoor niet via de uitzending
  @ Abby– Hahaha ik zat ook te knikkebollen achter het scherm (erg hxc3xa8)
  @ Miranda– Nou da’s ook niet slecht! En ik bedoelde die vragen van (plaatje van)kikker=vis+hond=2vis en dan een vraag hoeveel hond is 3 vis (nu even uit mijn duim hoor) En op zich zal het best logisch zijn maar ik kon me er niet echt toe zetten. En wb de richting dat ging eigenlijk heel makkelijk terwijl ik altijd als ik een winkel (of zo) uitkom de verkeerde kant op loop, hahaha. Maar voor een scout is dat wel raadselachtig ws. Heb je geen kompas šŸ˜‰

 5. Hihi kun je nagaan hoe ernstig het bij mij is; ik ben die quiz gewoon vergeten šŸ˜›

  (zeg ik ieder jaar zodat ik niet met de billen bloot hoef. Geintjuhhh)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.