Jansen

klik voor groter

Helaas pindakaas. Ik had er denk ik iets te veel nummers op los gelaten want niemand heeft de moed gehad om ze te raden. Nou ja voortaan dan maar gewoon weer per stuk.

Dat het onze Deefje Jones was (dat is zijn echte achternaam) had iedereen wel door dus bij deze hebben jullie allemaal maar gewonnen dan!

Raad de plaatjes

BTW: deze heb ik ooit voor Edwin getekend toen hij nog een hartstochtelijk fan was!

En deze mag ook niet ontbreken natuurlijk een foto’s van toen en nu. Al heeft hij wel heel veel verschillende gezichten gehad. Een kleine impressie dus.

Bowie toen en nu

3 gedachten over “Jansen

 1. Die tekening die jij gemaakt hebt is erg mooi! Maar als ik er zo even naar zit te kijken zie ik Edwin er in!! 🙂 Je was wel heel erg met hem bezig wrs! 😉

 2. Hoi Dinie,
  even antwoord op jou reactie….
  Justin is in 1ste instantie bij de fysio terecht gekomen omdat hij een verkeerde pengreep had en zijn potlood te krampachtig vasthad zodat hij bijna door het papier heen drukte (vorig schooljaar in groep 3)

  Justin heeft in maart/april 2004 een bloedvatonsteking gehad en is daar 3 weken flink ziek van geweest….toen waren zn beenspieren ook helemaal verkrampt en heeft hij fysio gehad zodat hij weer normaal kon lopen op zijn benen…maar ook die fysio heeft niet op zn verdere houding gelet….

  Het lijkt wel of Justin altijd ertussen door schiet in dit soort situaties en als moeder kaart ik zelf dit soort dingen dan maar aan zodat hij er op latere leeftijd hopelijk geen last van krijgt

 3. @Abby—hahaha nou dat viel wel mee hoor. Toen hadden we al drie jaar verkering en ik kende hem nxc3xb3g langer. Ik heb hem(Edwin) trouwens ook nog wel eens geschilderd en “gepasteld”. Zal eens kijken of ik die nog ergens heb. Die van Bowie had ik toevallig op de foto maar de rest niet dacht ik. Edwin vond zelf ook altijd dat hij op Bowie leek (zal ik nog eens een logje aan wijden als ik de bewuste foto heb gevonden)
  @Miranda—Ik blijf het echt vreemd vinden! BLijven vragen hoor!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.