Vroem vroem…

Het was leuk! Het was wel erg rommelig en onoverzichtelijk in de hal maar voor de kids hadden ze het wel leuk aangekleed allemaal. Het was niet erg duidelijk waar en hoe je diverse workshops kon volgen en dat hebben we dus ook niet gedaan. Maar bij Dirk zijn we geweest. Helaas mochten er geen foto’s gemaakt worden en wie dat stiekem toch deed kreeg een vriendelijke "uitbrander" van de lichtman, die zich samen met de geluidsman direct aan ons rijtje rechts bevond. Ik heb het niet eens geprobeerd dus. Maar ook wel terecht. Het zal best irritant zijn al dat geflits als je aan het optreden bent (al zal er wel een andere reden voor zijn geweest, vermoed ik). Ze deden het leuk;een niet te hard geluid, al zat Laura even na het begin wel met haar handen voor haar oren. Uiteindelijk klapte ze zelfs mee! Wel heel irritant was dat sommige ouders hun kinderen loslieten op het "podium". Zelfs nadat Dirk diverse keren vriendelijk had laten doorschemeren dat ze hun kroost even een beetje uit de buurt moesten houden bleven er kleintjes rondhobbelen. Ongelofelijk!
In de hal heeft Laura nog eventjes lekker gespeeld in de piratenvijvers. Ze wilde niet naar Dirk en de andere leden van de liedjesband toe, dus dat heb ik ook maar niet gedaan. Op afstand wilde ze wel heel graag kijken. Precies d’r moeder. Ik hou daar ook niet van om "sterren lastig te vallen" al zijn ze daarvoor speciaal naar de hal gekomen.
Ze wilde ook niet met haar hoofdje door de patrijspoort voor de foto maar ach wie weet photoshop ik haar er nog wel in.

Daarna zijn we lekker gaan lunchen bij Donald Duck, hahaha ze noemt het nog steeds zo! Allebei een Happymeal zodat er voor Sabine ook een mini-Furby mee naar huis kon. Laura heeft heerlijk gespeeld in de vernieuwde Mac in Beverwijk.  Alleen kan Sabine zo goed als helemaal niks meer doen qua spelen.

Het was gezellig. We zaten nog niet in de auto of die smurf viel alweer in slaap.

5 gedachten over “Vroem vroem…

 1. Oh hihi dat ligt dus niet aan mij…ik was die foto’s aan het bekijken en begreep het niet helemaal. Dat zal dan wel dat rommelige in de hal zijn waar je het over had.

  Kun je nagaan…die ouders die de kids niet bij zich hielden geven een mooi voorbeeld van hoe het niet moet!

  Heb je wel nog een mcDrek in de buurt waar Sabine wel kan spelen? Dat is zo stom van al die veranderingen. Hier hebben ze er een flinke heuvel van gemaakt met trapjes enzo. Leuk voor de ouders (niet dus) want die kids hebben al voeten tegen hun hoofd gehad voordat ze maar een hap naar binnen hebben gehad omdat ze niet konden afwachten. Daar zit je dan, met een afgekoelde happy meal en een warmgelopen kind hahaha 😛

 2. Hoi Dinie,
  dus al met al voor laura een gezellig dagje uit….wel jammer dat niet duidelijk was hoe het zat met de workshops he?

  sommige ouders trekken zich niets van opmerkingen aan maar hoe kunnen kinderen dan leren van die ouders?

  ps nog even over jouw opmerking omtrent Justin….ik vind het er zelf ook niet soepel uitzien….ik wil volgende week woensdag als hij toch naar zn fysiotherapeute gaat eens even vragen of zij misschien weet of het aan zn gewrichten of spieren ligt…we hebben nu nl een aantal oefeningen gedaan een paar weken lang om zn spieren op te rekken maar bijna zonder resultaat!
  wie weet een x een rontgenfoto van zn gewrichten…misschien geeft dat wat meer duidelijkheid maar als dit zo blijft krijgt hij er straks op iets latere leeftijd wel klachten van.
  ps hij is zeker geen houten klaas want een koprol voorover van de duikplank gaat zonder enige moeite hahahah

 3. Wat zijn sommige mensen toch aso, want dat vind ik het gewoon, asociaal, helemaal als er al vriendelijk verzocht is die kinderen bij je te houden! Maargoed Laura heeft het leuk gehad! Jammer dat ze niet naar de sterren wilde, al ze er toch speciaal voor komen, dan val je ze toch niet lastig?!

 4. @ Emmelinda– Hahaha Mc Drek (weer xc3xa9xc3xa9n van jou?) We komen er niet zxc3xb3 vaak gelukkig maar als we er dan een keer zijn (vaak na een uitje is het wel leuk als ze xc3xadets kan doen. Bij die op Schiphol hebben ze zelfs een Playstation en dat is dan wel even leuk maar hier was een soort klimhuis gemaakt met aan de buitenknat een nisje met zo’n welbekend kralenspeeltuig. Nou da’s niet zo cool voor een 8-jarige natuurlijk
  @ Miranda– Tja dat zullen dan wel van die heerlijke vervelende drabbertjes worden.Ik hoop dat er een oplossing komt voor Justin, Ik vind het ook maar vreemd dat bv een schoolarts er niet eerder werk van heeft gemaakt.
  @ Abby– Met recht aso, maar het zou mij niet verbazen als die ouders gewoon zelf niet meer in de zaal zaten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.