Vaag verhaal

Nu ineens wordt Sabine weer op "normale" tijd opgehaald. Na twee dagen om half 8 te hebben klaargestaan blijkt dat gisteren het meisje niet mee is gegaan en vandaag ook niet meegaat. We stonden vandaag dus een kwartier (Sabine met haar jas al aan) te wachten. Grrr. Maar goed de vader schijnt nogal vreemd te reageren en een welles-nietes spelletje te spelen met de vervoerder. En die schijnt "er klaar mee te zijn". Ik hoop dat het nu helemaal niet doorgaat. Maar goed Sabine in nu twee keer voor Jan met de korte achternaam een kwartier vroeger opgestaan.

3 gedachten over “Vaag verhaal

  1. en die chauffeur kon nu niet even bellen dat hij later zou komen?
    ik zou denk ik ook ontploffen hoor….
    ik hoop dat sabine weer op haar eigen oude tijd wordt opgehaald (lijkt mij al vroeg genoeg om op te staan zeg!)
    heel veel succes

  2. ooh om uit je vel te springen….ik hoop dat het Sabina nu gewoon weer op oude tijd op kan staan want dat is al absurd vroeg voor zo’n meisje….

  3. Ze hadden je wel even mogen bellen dat het weer wat later wordt :S Die arme meid! En jij natuurlijk ook 😉 Hopelijk bedenken ze zich niet wxc3xa9xc3xa9r. Mika’s chauffeur is de afgelopen 2 dagen opeens ook steeds te vroeg, gaat lekker zo :S

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.