Dansen op tafel…

Op oudejaarsavond gingen we even de pasgebrande cd’s beluisteren voor het discofeest.

En natuurlijk moest er ook gedanst worden. Nu wil Sabine ook wel eens NIET rolstoeldansen, maar "gewoon" staand. Op het filmpje lijkt het allemaal vrij soepel te gaan, maar ik was best een beetje gesloopt aan mijn linkerarm. Ik moet namelijk haar billen ondersteunen om haar "heupstrekkers" het niet doen. Met haar kniestrekkers (die het uitstekend doen) springt en hupst ze er op los en dat is best pittig om tegen te houden. Maar oh oh wat was het heerlijk om weer eens met mijn meisje te dansen op die manier. (en wat kan Edwin toch prachtig meezingen, en zxc3xb3 tekstvastPhotobucket - Video and Image Hosting)

(overigens ben ik erachter waarom er steeds een andere site opende bij het openen van de weblog. Filelodge is de boosdoener. En omdat die toch al met regelmaat uit de lucht is voor "maintenance" ga ik toch maar de filmpjes op onze eigen webruimte hosten. Wie voor mij nog een goede tip heeft waar ik flash-filmpjes kan hotlinken (behalve you tube dan want daar kan je geen swfjes uploaden)

17 gedachten over “Dansen op tafel…

 1. Wat is dat leuk om te zien! Ik geloof meteen dat het heerlijk is om zo met je meissie te dansen! Goh wat is het toch grappig om te zien hoeveel jullie op elkaar lijken.

  Hihi en Laura heeft het licht gezien, dis is helemaal klaar voor de disco 😉

  Wanneer ik een goeie host tegenkom zal ik een gil geven. Ik was net gaan kijken op een log waar ik vaak kom maar zij linkt weer viavia en dan komt het niet zo mooi in je log. Ik hou het voor je in de gaten!

 2. Wat is dat leuk om te zien! Ik geloof meteen dat het heerlijk is om zo met je meissie te dansen! Goh wat is het toch grappig om te zien hoeveel jullie op elkaar lijken.

  Hihi en Laura heeft het licht gezien, dis is helemaal klaar voor de disco 😉

  Wanneer ik een goeie host tegenkom zal ik een gil geven. Ik was net gaan kijken op een log waar ik vaak kom maar zij linkt weer viavia en dan komt het niet zo mooi in je log. Ik hou het voor je in de gaten!

 3. Hahaha, heerlijk filmpje!! Maargoed dat je schreef dat Edwin meezong want ik dacht ff dat jij dat was omdat je wel meeplaybackte 🙂 En Laura wilde zeker meedoen dat ze zo stond te jengelen 😉

 4. Hahaha, heerlijk filmpje!! Maargoed dat je schreef dat Edwin meezong want ik dacht ff dat jij dat was omdat je wel meeplaybackte 🙂 En Laura wilde zeker meedoen dat ze zo stond te jengelen 😉

 5. “Jullie kunnen samen prima dansen. Mag ik ook eens staand met je swingen? Ongeveer 50 kilo, lukt dat? 😉 Leuk filmpje!Sabine, je hebt gevoel voor ritme.

 6. “Jullie kunnen samen prima dansen. Mag ik ook eens staand met je swingen? Ongeveer 50 kilo, lukt dat? 😉 Leuk filmpje!Sabine, je hebt gevoel voor ritme.

 7. wat grappig om te zien hoeveel sabine op jou lijkt zeg!

  knap werk discodansen op de tafel en pret voor 10

  laura deed haar best om jullie in de spotlights te zetten hahaha

 8. wat grappig om te zien hoeveel sabine op jou lijkt zeg!

  knap werk discodansen op de tafel en pret voor 10

  laura deed haar best om jullie in de spotlights te zetten hahaha

 9. OOOhhooohhhh Heb ik helemaal haar verjaardag gemist…..Heb er ook totaal niet achter gezeten met de feestdagen….
  Maar zo te zien heeft ze weer een prachtig feest gehad……
  Dan bij deze nog gefeliciteerd en een fijn 2007

 10. OOOhhooohhhh Heb ik helemaal haar verjaardag gemist…..Heb er ook totaal niet achter gezeten met de feestdagen….
  Maar zo te zien heeft ze weer een prachtig feest gehad……
  Dan bij deze nog gefeliciteerd en een fijn 2007

 11. wow, sabine wat kan jij zo ook goed dansen zeg nog beter dan het rolstoel dansen!!

  ben weer trots op je, enne binnenkort wil ik ook zo met je dansen hoor!

  dikke kus hannie
  en een knuffel van naomie

 12. wow, sabine wat kan jij zo ook goed dansen zeg nog beter dan het rolstoel dansen!!

  ben weer trots op je, enne binnenkort wil ik ook zo met je dansen hoor!

  dikke kus hannie
  en een knuffel van naomie

 13. Hoi Dinie,
  bedankt voor de tip maar Niekes is al heel druk voor mij geweest (zie het nieuwste logje) en heeft de log een hele nieuwe look gegeven…mocht je nog een allagaartje krijgen druk dan even op f5 en dan zie je de nieuwe look

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.